Alternatív valóság: Izrael nem engedi vissza Dél-Libanonba a Hezbollahot

Talán először el kellene foglalni és nemcsak a határvonalon mászkálni. Képünkön a jelenlegi állás: nem tudtak még behatolni sem a zsidók Libanonba szinte, nem hogy elfoglalták volna. Máris arról rendelkeznek, hogy mi lesz a terület sorsa. A magyarországi, cionista média is készpénznek veszi a cionista híreket és ezeket terjeszti.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Nem az a baj, hogy az izraeli hadsereg ilyen kommunikációt folytat, ez a dolguk, hanem az, hogy kritikátlanul terjesztik:

Izrael nagyon elszánt, nem engedi, hogy a Hezbollah újra berendezkedjen Dél-Libanonban

Az izraeli hadsereg (IDF) vezérkari főnöke, Herzi Halevi közölte csütörtökön, hogy a hadsereg nem fogja megengedni a Hezbollahnak, hogy újra berendezkedjen Dél-Libanonban – írja a The Times of Israel.

Ma találkoztam a 98. hadosztály és a 36. hadosztály parancsnokaival és katonáival, akik Libanonban harcolnak egy nagyon fontos cél érdekében: ez a biztonság megteremtése északon, hogy a lakosok visszatérhessenek az otthonaikba, miután több mint egy éve evakuálták őket

– üzente Halevi egy videóban Észak-Izraelből.

„A lakosok visszatéréséhez el kell pusztítanunk az infrastruktúrát, amelyet a Hezbollah épített a határ közelében, hogy a parancs napján rajtaütésszerűen megtámadják városainkat és izraeli civileket öljenek. Nagyon elszántak vagyunk, hogy elpusztítsuk ezeket az infrastruktúrákat, és megöljük, aki ott van”.

 

„Nem fogjuk megengedni a Hezbollahnak, hogy a jövőben ezeken a helyeken berendezkedjenek. A Hezbollahra mért súlyos csapások minden területen, Bejrútban, Dél-Libanonban folytatódni fognak”. Halevi szerint az izraeli csapatok Libanonban „egyre több terroristát számolnak fel, minden ilyen összecsapás úgy végződik, hogy mi kerülünk fölénybe”.

„Erőink felkészültebbek és kiképzettebbek, mint valaha – a gázai harcok tapasztalatai miatt –, és a harctéren egyértelmű az előnyük. Továbbra is harcolni fogunk minden fronton, hogy Izraelnek jobb biztonságot teremtsünk” – tette hozzá a vágyalmait.

Inkább ajánljuk tanulmányozni a tegnapi nap eseményeit.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Az első összecsapás, mint a Hezbollah sikeres lesállásának története (frissülve a mai nap harcérintkezéseivel)