A Vaskupolát megkerülve támad a Hezbollah, Haifára mértek súlyos csapást (frissülve a mai nap harcérintkezéseivel)

Az izraeli kikötővárost a délelőtt folyamán kezdte el bombázni a Hezbollah. Ezzel egy időben megszólaltak a szirénák Netanjahu rezidenciájánál, Caesareaban. Cikkünk folyamatosan frissül!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

2024.10.04. 14:26

A cionista hadsereg elkezdett házakat felrobbantani Dél-Libanonban. Körülbelül abban a 2-3 négyzetkilométernyi területen, amit eddig “elfoglaltak”, ez a legfontosabb dolguk. Látszik, hogy a pusztítást viszik oda is. Izrael összesen 73 tonna robbanóanyagot dobott le a Hezbollah hírszerzés egyik bejrúti külvárosában lévő főhadiszállására, ahol Naszrallah utódja, Sayyed Hashem Safi Al-Din lehetett – írja a Ynet.

2024.10.04. 14:20

Az Iszlám Forradalmi Gárda (IRGC) szerint izraeli olajfinomítókra és gázmezőkre fog csapást mérni Irán, ha Izrael megtámadja őket.

2024.10.04. 12:15

Izraeli páncélos és gyalogsági egységek törtek be állítólag üres libanoni falvakba, ahol nagy számú fegyvert, főleg páncéltörő rakétát (ATGM) zsákmányoltak a cionisták.

2024.10.04. 12:00

Irán legfelsőbb vezetője, Imam Khamenei beszédet tartott, melyben kijelentette, hogy az iszlám közösségnek ugyanaz az ellensége (Izrael), csak éppen módszerei országonként eltérnek. Khamenei beszédéről külön cikkünket itt olvashatják.

2024.10.04. 11:20

Haifára mértek csapást a Hezbollah rakétaerői: azt írják, hogy megkerülték a Vaskupola működését.

Netanjahu nem sokáig bújkálhat a biztonságosnak hitt rezidenciáján, ugyanis megszólaltak körülötte a légvédelmi szirénák.

A Hezbollah vezér búcsúztatásán történelmi beszédet mondott Irán legfelsőbb vezetője

Az első összecsapás, mint a Hezbollah sikeres lesállásának története (frissülve a mai nap harcérintkezéseivel)

Libanon londoni nagykövete szerint “Izrael kinyitotta Pandora szelencéjét”

Szent Korona Rádió