Milliomos pedofilnak szerzett gyerekeket a transznemű

Hiába próbálják leplezni a nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügynökszervezetek, ez az LMBTQPedofília valódi arca. Golyót, kötelet. Mást nem tudunk erre mondani. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy transznemű egy müncheni milliomossal együtt áll bíróság elé kiskorú lányok szörnyű szexuális zaklatása miatt. Az ügy a pedofil cselekmények elvetemültsége és jól szervezett jellege miatt Németország-szerte megrázkódtatást keltett.

A szigorú németországi adatvédelmi törvények miatt a sajtó mindkét érintett férfi személyazonosságát névtelenül közölte, de a Reduxx utánajárt, hogy az ügy középpontjában álló 81 éves milliomos Helmut Reiner Dorsch, aki a müncheni Pullachban élt egy hatalmas villában. Transznemű honfitársa, akit csak Arbend néven ismertek, fiatal lányokat szerzett Dorsch számára, hogy azokat megerőszakolhassa.

Dorsch állítólag olyan lányokat követelt, akik a lehető „legkisebbek és legvékonyabbak” voltak, és a 8 év alattiakat részesítette előnyben.

Az ügyészség szerint Dorsch 2005 és 2017 között először az interneten kereste fel a kiszolgáltatott anyákat, hogy több ezer euróért cserébe prostitúcióra kényszerítse őket, és, hogy lányaikat szexuális visszaélésre bocsássák.

A Rheinische Post szerint legalább két esetben a nő átadta neki a gyermekeit, sőt, a nemi erőszaknál is jelen volt. Egy 12 éves lányt arra kényszerítettek, hogy „apunak” szólítsa a férfit, miközben az szexuálisan molesztálta.

Dorsch 2021 és 2022 között találkozott Arbenddel, egy férfival, aki „nőként” azonosítja magát. A férfiak szexuális kapcsolatot létesítettek, és Arbend beleegyezett, hogy segít Dorschnak gyerekeket szerezni, hogy megerőszakolhassa őket.

Egy alkalommal Arbend felvette a kapcsolatot egy barátnőjével, akinek 5 éves kislánya volt, és meghívta Münchenbe egy fürdőnapra, felajánlva, hogy vigyáz a gyermekére, amíg ő kényeztető wellness-kezelésekben részesül, amelyeket ő szervezett. Amíg az anya a gyógyfürdőben volt, Arbend átadta a kislányt Dorschnak. Az idős milliomos megerőszakolta a gyermeket, és 1800 eurót fizetett Arbendnek a visszaélés elősegítésében játszott szerepéért. Egy másik alkalommal Arbend állítólag megszervezte, hogy Dorsch megerőszakolja a 7 éves unokatestvérét.

Arbend később azonban még több pénzt kért Dorschtól, és lefilmezte, amint szexuálisan molesztálja a gyermekeket, hogy a videót pénzügyi tárgyalások során felhasználhassa. A felvétel nyilvánosságra hozatalával fenyegetőzve további 200 000 eurót tudott kicsikarni Dorschtól.

A müncheni ügyészség szerint Dorsch és Arbend állítólag egy „gyermekmolesztálási programot” is terveztek. azon ábrándozva, hogy egyszerre több gyermeket is megerőszakolhatnak. Ezt a tervet egyelőre nem tartják megvalósítottnak.

A BILD szerint Dorsch a „mysugardaddy” nevű online platformon keresztül egy prostituáltat is rendelt magához, akit arra utasított, hogy a saját 8 éves lányának adja ki magát, miközben gyerekruhát visel. A szerepjáték során Dorsch gyermekpornográfiát mutatott neki, és lejátszotta a saját, gyermekekkel való szexuális visszaélésekről készült felvételeit. Megpróbálta prostitúcióra kényszeríteni a lányt, és pénzt ajánlott neki, hogy szerezzen neki gyerekeket, akikkel visszaélhet. A nő visszautasította.

Arbendet és Dorschot 2023 júniusában vették őrizetbe, miután a hatóságok nyomozni kezdtek Arbend online tevékenysége után. Dorsch villájában tartott razzia során több száz gyermekbántalmazásról készült felvételre bukkantak, köztük csecsemőkről készült felvételekre. Mindkét férfi azóta is őrizetben van.

Dorsch védőügyvédei azonban indítványt nyújtottak be, amelyben elfogultsággal vádolják a tárgyalást vezető bírákat, mert közreműködnek egy szexuális büntetőjogról szóló könyvben. Az ítélet legkorábban 2025 januárjában várható.

Egy nemrégiben tartott meghallgatáson Arbend nem kommentálta az ellene felhozott vádakat, és csak arra panaszkodott, hogy transznemű identitása miatt szenvedne attól, hogy egy férfi büntetés-végrehajtási intézetben helyezik el.

Németországban hamarosan egy undorító önazonosítási törvényt vezetnek be, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy könnyebben megváltoztassák a jogi nevüket és nemüket. A törvény novemberi hatályba lépése után Arbend orvosi vagy pszichiátriai dokumentáció nélkül megváltoztathatja nevét és nemét, akár rácsok mögött is.

A törvény hivatalos bevezetése előtt azonban már megkezdődött a férfi elítéltek átszállítása a németországi női börtönökbe.

9 éves gyereket akart megerőszakolni a transznemű

Gyermekvédelem 2024: nyíltan buzeráns, drag queen mániás az SOS Gyermekfalunál

Német abszurd: nem büntetik a transzot a péniszmutogatás miatt, mert jogilag nő

(Reduxx nyomán Szent Korona Rádió)