Megkéselte feleségét egy férfi Nemesnádudvaron, majd magára gyújtotta a házat

Egy férfi a saját házukban támadt rá feleségére, akit többször megszúrt. A nőt mentőhelikopterrel vitték kórházba. A férfi, mielőtt a mentősörök kiérkeztek volna, magára gyújtotta a házat, és bezárkózott. Az ő életét már nem lehetett megmenteni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Teljes terjedelmében égett ma reggel egy családi ház Nemesnádudvaron, a Hunyadi utcában – tájékoztatott a Katasztrófavédelem. A bejegyzés szerint egy autó is égett, és a tűzoltók három vízsugárral oltották a lángokat.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

A Baon közben helyszíni információkra hivatkozva megírta, hogy a családi házban a szülők és a gyerekek laktak.

Úgy tudják, hogy a szülők között heves vita robbant ki. A helyiek elmondása szerint reggel fél 9 körül lettek figyelmesek a lángokra.

Hivatalosan meg nem erősített információk szerint a férfi késsel támadt az asszonyra, több helyen megszúrta, majd kiment a házból és felgyújtotta az autót. A lángok átterjedtek az épületre is. Az 50 év körüli nőt súlyos állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A gyújtogató férfi magára zárta az ajtót az egyik helyiségben, és bennégett a házban.

Az oltási munkálatok jelenleg is folynak, az épület még most is füstöl. Nemcsak a tetőszerkezet, hanem a teljes épület kiégett és lakhatatlanná vált. A helyszínen dolgoznak a tűzoltóság szakemberei, valamint megérkeztek a rendőrség bűnügyi technikusai is, akik hamarosan megkezdik a helyszínelést a tűzoltókkal közösen.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság jelenleg emberölés kísérlete miatt indított nyomozást, a gyanú szerint családi vita állhat a történtek hátterében – írja a rendőrség honlapja.

Féltékenységnek indult, gyújtogatás lett a vége – vajon rejtett erőforrás dolgozott az ügyön?

„Égjetek, kutyák!” felkiáltással gyújtotta fel gyermeke házát egy borsodi férfi

(Origo nyomán Szent Korona Rádió)