Igazi gettó hangulat – Fényes nappal egymást verik a bevándorlók Milánóban

Meloni és a jobboldali koalíció a kóserkonzervatívokra jellemző hangzatos, kemény, bevándorlásellenes üzenetekkel szállt a kampányba. Ígért mindent, deportálásokat, családvédelmet, az ország visszaadását az olasz családoknak. Meg is nyerték a választásokat, mire a globalista sajtó címlapokon rettegtette az európai polgárok erre fogékony rétegét az olasz “fasizmus” visszatérésével.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Aztán mégse a deportálások indultak meg, hanem Meloni, egyenesen Ursula von der Leyenhez, hűségesküt tenni  az “uniós értékek” mellett. Egyből baráttá vált a brüsszeli bürokraták szemében, a hajósblokád pedig elmaradt az Európát megszállni igyekvő invazív erőkkel szemben. A csónakok ugyanúgy kiköthettek, a partiőrség ugyanúgy segíti mind a mai napig a kontinens elfoglalását. Meloni pedig az adófizetők pénzén tartja el az idegeneket. Akik, köszönik szépen, jól érzik magukat.

Olyannyira, hogy még saját törzsi háborúikat is gond nélkül lefolytatják a nagyobb városokban, akár fényes nappal is, a turisták által kedvelt tereken is. Tudják, nincs félnivalójuk, hiszen Olaszország vezetése épp oly szájkaratés szalonjobboldali, mint bármelyik másik kóserkonzervatív kormány, mely szavakban nemzeti ugyan, ám a gyakorlatban ugyanúgy kiszolgálja a globalista háttérhatalmi elitet, mint a nyíltan nemzet- és fehérellenes liberálisok. Az ő szerepük mégis fontosabb, hiszen feladatuk, hogy kifogják a szelet a valódi nemzeti erők zászlajából, s ezáltal elszabotálják, tévútra vigyék Európa ébredését, visszataszítva az ébredő tömegeket az apátiába.

Így eshetett meg, hogy a “fasiszta Olaszországban”, Milánóban, fényes nappal verik egymást a négerek és az arabok, amikor épp nem az őslakos európaiakat terrorizálják.

Több, naiv hozzászóló szerint nem szabad “az előzmények ismerete nélkül”, valamint “kontextusból kiragadott videók alapján ítélni”. Ez az esetek többségében talán így van, ám meglehetősen kevés olyan előzmény vagy kontextus van, ami legitimálná azt, hogy egy néger fényes nappal szó szerint belerepül, majd lerúgja egy félmeztelen arab fejét, akit aztán a földön is rugdos. Egy amerikai a hozzászólások között ezeket – több mellékelt felvétellel – kiábrándítva elárulja, a négerek számára nem sokszor kell indok ahhoz, hogy erőszakhoz folyamodjanak. A legtöbb esetben ez számukra pusztán szórakozás.

Újabb információk derültek ki a plafonról a marsallok elé zuhanó négerbűnözőről

“Fehér szajhát” vertek a négerek, mert Trumppal szimpatizált

( Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)