82 éves embert támadott meg az NFL négere

A 46 éves Patrick Pass, aki korábban a Patriots játékosa volt az NFL-ben, egy szóváltás után úgy fellökött egy nyugdíjast az edzőteremben, hogy annak komoly sérülései keletkeztek. Ismét megdőlt az a liberális lózung, hogy a feketék (és a cigányok) bűnözésének az oka a szegénység és az  iskolázatlanság, hiszen Pass valószínűleg annyi pénzt szedett össze az NFL-ben, hogy egy magyar melós elképzelni sem tudna annyit. Ez bizonyítja, hogy a hasonló viselkedésnek faji háttere van.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Letartóztatták a Patriots korábbi szélsővédőjét, Patrick Pass-t Rhode Islandben, miután – a megalapozott gyanú szerint – az edzőteremben egy “szóváltást követően” megtámadott egy 82 éves nyugdíjas.

A 46 éves, ereje teljében lévő férfi azt követően támadott, hogy mindketten ugyanazt az eszközt akarták használni a konditeremben. Mivel nem tudtak megegyezni, a néger védő úgy ítélte meg, a legjobb megoldás, ha fellöki a védtelen nyugdíjast. Áldozata komoly hátsérüléseket szenvedett, melyeket több, egymástól független orvosi jelentés is igazolt.

Magyarország szélsőliberális, bűnpártoló “jogrendjével” ellentétben az Egyesült Államokban súlyosbító körülmény, hogy védtelen, idős ember ellen követett el támadást az exsportoló. Tárgyalása hamarosan kezdődik, viszont az NFL már bejelentette, élete végéig el lesz tiltva a ligától.

Olasz nőt gyilkolt a nigger “zenész”

Néger migráncsok rugdosnak bele egy fehér angolt az árokba (videó)

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)