Az ittas pedofil “apa” kétszer is molesztálta 11 éves kislányát, mire rendőrt hívott az anya

A miskolci férfi az alvó kislánnyal erőszakoskodott, első alkalommal elküldték aludni, másodjára már rendőrt hívták rá. Reméljük a pedofíliára hajlamos férfit eltiltják a kiskorúaktól és a családjától is!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Kétszer is erőszakoskodott a 11 éves alvó kislányával néhány nappal ezelőtt egy férfi Miskolcon. A molesztálásra felébredő gyerek sírva kért segítséget a nevelőanyjától, aki a második eset után értesítette a rendőröket. A Miskolci Járásbíróság elrendelte a bűncselekménnyel gyanúsított férfi letartóztatását.

A Miskolci Törvényszék közleménye szerint a gyanúsított a feleségével, két gyermekével, illetve a nevelt lányával élt a miskolci ingatlanukban. A férfi szombat éjszaka molesztálta a konyhában a matracon alvó 11 éves vér szerinti gyermekét.

A kislány felébredt a simogatásra, és lerúgta magáról a terheltet, aki felborította a konyhában lévő ruhaszárító állványt. A zajra felébredt a férfi felesége, akinek a kislány sírva mesélte el a történteket.

Miután a felesége kérdőre vonta a gyanúsítottat a cselekménye miatt, valamennyien lefeküdtek aludni. Később, miután a hozzátartozók elszenderedtek, a gyanúsított ismét odament a már alvó gyermekhez és megint molesztálni kezdte.

A gyanúsított cselekményét észlelte nevelt lánya, aki felköltötte édesanyját, és kiabálni kezdtek az ittas állapotban lévő gyanúsítottal, hogy mit csinál a lányával, majd rendőrt hívtak. A bíróság elrendelte a férfi letartóztatását. A gyanúsított fellebbezett, ezért a végzés nem végleges.

Hónapokon át erőszakolta a nála élő család 9 éves gyermekét egy elmebeteg pedofil

Írország nem tiltja meg a pedofilok számára az örökbefogadást

Megerőszakolt egy 13 éves lányt, majd meg akart ölni egy 10 éves fiút a pedofil

(24.hu nyomán Szent Korona Rádió)