Fényes nappal rongált és gyújtogatott Budapest belvárosában a cigány suhanc (videóval)

Félelmet nem ismerve gyújtogatott fényes nappal egy cigány suhanc a Teréz körúton! Július 26-án reggel, a VI. kerület közepén rongált meg egy parkoló autót, majd lángra is lobbantotta. Hogy merészel valaki ilyet tenni egy forgalmas utcán, emberek szeme láttára? A tűzoltók gyorsan közbeléptek, de az elkövető még szabadlábon van! A rendőrség nagy erőkkel keresi ezt a semmirekellőt – ha felismered, azonnal értesítsd őket!

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Megrongált, majd felgyújtott egy autót a Teréz körúton egy férfi, a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága rongálás vétségének gyanúja miatt  keresi a tettest – Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az ismeretlen férfi még július 26-án 6 óra 50 perckor a VI. kerületben, a Teréz körúton felgyújtott egy ott parkoló autót. A lángokat a tűzoltók sikeresen eloltották.

 Az esetben senki nem sérült meg, valamint a tűz másban nem okozott kárt.

A rendőrség kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Féltékenységnek indult, gyújtogatás lett a vége – vajon rejtett erőforrás dolgozott az ügyön?

(Szent Korona Rádió)