Novák Katalin visszatért, de most egy NGO vezérigazgatójaként

Alig fél éve, hogy a kegyelmi botrány miatt le kellett mondania Novák Katalinnak, máris visszatért a fényre egy NGO alapítójaként és vezérigazgatójaként.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Novák Katalin most az X-en jelentette be visszatérését. Mint írta: “Örömmel jelentem be, hogy az X-Y Worldwide társalapítója és vezérigazgatója lettem. Az X-Y Worldwide egy új nonprofit szervezet, ami úttörő megoldásokat keres az összeomló globális születésszámra.”

Noha, elvileg csak most alakultak meg, a bejegyzés szerint az X-Y Worldwide már most a világ vezetőivel, politikai döntéshozókkal és oktatókkal dolgozik együtt, hogy bizonyítékokon alapuló, fenntartható stratégiákat dolgozzanak ki, amik segítenek a nemzeteknek leküzdeni a globális születésszámcsökkenés hatásait.

Elsősorban az emberekre összpontosítunk – azokra a társadalmi-gazdasági és kulturális akadályokra, amik megakadályozzák az egyéneket abban, hogy megvalósítsák családalapítási ambícióikat

– tette hozzá.

Novák arról is írt, hogy “a nem tervezett gyermektelenség kockázatainak jobb tudatosításával és a túlnépesedésről és termékenységről szóló félrevezető narratívák megkérdőjelezésével az X-Y Worldwide képessé teszi az egyéneket és párokat arra, hogy megalapozott döntéseket hozzanak a szülői létről az elkövetkező generációk számára”.

Arra nem tért ki, hogyan akarja meggyőzni a nyugati világ vezetőit arról, hogy hagyjanak fel küldetésükkel, a népesség lecserélésével, és kezdjenek el azon dolgozni, hogy fehér gyermekek szülessenek, és az európai családok gyarapodjanak.

Frissítés: Novák Katalin után Varga Judit is lemondott

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)