Néger lesz az új Harry Potter? Az HBO nem zárja ki a lehetőséget

Újabb bőrt le akar rántani a Harry Potter franchise-ról az HBO, ezért nyilvános meghallgatásokba kezdenek az új sorozathoz, amely az eredeti karakterekről fog szólni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A három főszereplő szerepére már lehet is jelentkezni, mindössze két kritériumnak kell megfelelni: 2025 áprilisában 9 és 11 év közé kell esnie a jelentkezőnek, valamint Írországban vagy az Egyesült Királyságban kell, hogy éljenek.

A közzétett felhívásban külön kiemelik, hogy a csatorna “elkötelezett a sokszínűség mellett”, ezért a válogatón nem számít a jelentkező neme, faji hovatartozása, fogyatékossága, nemi identitása, vagy szexuális beállítottsága (igen, még mindig 9 és 11 évesekről beszélünk – a szerk.) – mindezektől függetlenül bárki jelentkezhet bármelyik szerepre. Tehát, ha esetleg Harry Potter néger nő lesz, Hermione meg kerekesszékes, senki ne merészeljen felháborodni, mert bigott rasszistának bélyegzik.

Azoknak, akiket még érdekelnek a nyugati produktumok, az sem adhat okot a reménykedésre, hogy a sorozaton executive producerként (jelentsen ez bármit is) dolgozik a szélsőliberális, feminista J.K. Rowling is, akit mostanság azért szeretnek magasztalni a szalonliberális sajtóban, mert a radikális feminizmus olyan szárnyához tartozik, mely szemben áll a jelenleg uralkodó “transzvonallal”, holott ugyanúgy a woke egyik élharcosa, csak kiátkozták, miután egyetlen kérdésben mást mert mondani.

Hatalmas bukás lett a woke Star Wars sorozat

Hatalmasat bukott a Disney a woke filmekkel

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)