Ez nem San Francisco, ez Párizs!

A liberalizmus megtette a hatását, Párizs egyes részein már keresni kell a fehér embert, a bűnözés és az igénytelenség pedig sosem látott mértéket öltött. Ez a videó újabb példa arra, hogy miért kell gátat szabnunk a liberalizmusnak és a migrációnak, mielőtt túl késő lesz.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A liberalizmus által megalkotott multikulturális társadalmaknak köszönhetően ma már teljesen mindegy, hogy melyik európai nagyvárosban járunk, az semmilyen jellegzetességet nem hordoz magában, amely egykor az adott nemzet sajátossága volt, még csak nyelviekben sem. Gondoljunk csak Budapestre, ahol egy-egy parkban vagy városrészben több idegen szót hallani, mint magyart. Vagy a Keleti és a Nyugati környékére, amelynek szintén megvan a maga „sokszínűsége”.

Ebben az etnikai önfelszámolásban egyébként a franciák jeleskednek, akiket most gyarmataik kolonizálnak, cinkos vezetőik fehérellenes törvényeit kihasználva. Mindezt negédes, liberális, álhumánus hívószavakba csomagolva, hogy a kor elérzékenyített embere még csak kritikát se merjen megfogalmazni a folyamatokkal szemben, nehogy rasszistának vagy fasisztának hívják, hiszen az még annál is szörnyűbb, mintha megkésel egy gyerekkereskedő.

Az uniformizálásnak egyébként már az eredménye is látszik, hiszen az alábbi felvételekhez hasonlókat korábban Kalifornia államból vagy New Yorkból láthattunk, ahol drogos négerek és egyéb bevándorlók változtatják az egész várost egy pöcegödörré. Párizs utcáit járva, ugyanez a csodás látkép tárul elénk. A liberális utópia, amit a frankfurti iskolában megálmodtak. A globális diktatúrához először a nemzeteket kell felszámolni, s ez a folyamat bizony igen jó úton halad.

Az is sokatmondó, hogy a videót nem helyiek töltötték fel, hiszen számukra már semmilyen hírértéke nincs annak, ami az országukban zajlik. Az mindenesetre beszédes, hogy ahol tömegesen jelennek meg nem európai bevándorlók, ott valahogy mindig ugyanazok a folyamatok zajlanak le.

Szexuálisan zaklatott egy afrikai migráns egy tinit Párizsban

Újabb késes támadás Franciaországban – a kongói migráns egy katonát szúrt le

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)