Benzinnel locsolta, majd felgyújtotta élettársát egy ugandai (Frissítve)

A nyugati libernyákok szerint ezek mind alkalmazkodni tudnak a mi civilizációnkhoz, ne féljünk befogadni őket. Hát persze…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Testének 75 százalékán égési sérüléseket szenvedett Rebecca Cheptegei ugandai maratonfutó, miután barátja leöntötte benzinnel és meggyújtotta – írta az MTI.

A Kenyában élő atlétát – a helyi rendőrség jelentése szerint – az ország nyugati részén fekvő Trans Nzoiában található otthonában támadta meg Dickson Ndiema, miután éles vitába keveredtek vasárnap. A férfi vitt magával egy kanna benzint, és a veszekedés hevében 33 éves párjára locsolta, majd meggyújtotta.

A tűzben Ndiema is égési sérüléseket szenvedett, jelenleg mindkettőjüket Eldoret város kórházában kezelik. A 2:22:47 órás egyéni csúccsal rendelkező Cheptegei a 44. helyen végzett a párizsi olimpián.

Frissítés:

4 nap után belehalt sérüléseibe az olimpikon.

„Tudomásunkra jutott, hogy atlétánk elhunyt, barátja erőszakos támadása után”

– írta közösségi oldalán Donald Rukare, az UGA elnöke.

A támadó sem élte túl

A tűzben az olimpikon barátja is égési sérüléseket szenvedett. A rendőrség azt közölte, ha kellően felépül, azonnal őrizetbe veszik.

Erre azonban már nem kerül sor, ugyanis Ndiema hétfő este belehalt a súlyos sérüléseibe

– tájékoztatott a Moi Kórház, ahol mindkettőjüket kezelték, tudósított a Daily Mail.

Az intézmény közleménye szerint a férfi „30 százalékos égési sérüléseket szenvedett, amikor a múlt héten felgyújtotta barátnőjét”. Hozzáfűzték:

„A rendőrség szerint ugyanaz a benzin égette meg, mint amivel Rebeccát felgyújtotta, miután az egyikük által vásárolt föld tulajdonjogával kapcsolatos vita folyt.”

Az olimpikon apja, Joseph újságíróknak elmondta, hogy Ndiema halálhíre előtt abban reménykedett, hogy a férfit bíróság elé állítják, illetve aggodalmát fejezte ki, hogy nem vették őrizetbe már a kórházban.

Kegyetlenül ölte meg a kisfiát az anyja és annak élettársa Kárpátalján (nem cigányok)

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)