Mosonmagyaróváron is késelés történt: 20 éves lány támadt családtagjaira

A lap információi szerint egy 20 éves lány először az anyját és testvérét szúrta le otthonukban, mindkettőjüket 10-10 alkalommal. A családtagokat mentőhelikopterrel szállították kórházba. Egyelőre nem megerősített információ, hogy mindkettejük kritikus állapotban van.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A lány ezután elhagyta a lakást, a Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. Ezt követően bement a dohányboltba, ahol állítólag fenyegetőzni kezdett. A boltos erre kirohant az üzletből, majd rázárta a lányra az ajtót. Nem sokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett öt autónyi egységgel a TEK.

Máas információk szerint a fiatal lány anyját és apját szúrta meg a mosonmagyaróvári Ipartelepen, oda érkezett a mentőhelikopter.

A 20 éves lány először az anyját és apját szúrta le otthonukban, mintegy 10-10 alkalommal. A családtagokat a mentőhelikopterek szállították a kórházba. Egyelőre nem megerősített információ, hogy mindkettejük kritikus állapotban van.

Miután megsemmisítette az otthonlévőket, elhagyta a helyszínt, és a magyaróvári belváros felé vette az irányt. A Zichy Mihály utcában egy vele szembejövő sétáló embert is megszúrt, majd a Fő utcán található dohánybolthoz ért, amely előtt egy másik embert késelt meg. Ezt követően bement a tabakba, ahol úgy tudjuk, fenyegetőzni kezdett. Az ott dolgozó kirohant, és rázárta a mészárló fiatal lányra az ajtót. Nem sokkal negyed 6 után a helyszínre érkezett 5 autónyi egységgel a TEK.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

A rendőrök már jól ismerik, mégis szabadon fenyegethet várandós nőket az utcán a késes támadó

Két társaság esett egymásnak az Örs vezér terén, késelés lett a vége – Csak nem cigányok?