Megkínozzák-e még az elítéltek a pedofilokat?

Sajnos egyre több helyről értesülünk úgy, hogy a börtönőröknek kötelességük védeni a pedofilokat, titkolniuk kell, hogy kit ítéltek el gyermekmegrontásért. a  Telex ugyanakkor most egy üde színfoltról számolt be. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

„Gyere ide a kurva anyádat, erőszakért vagy bent!” – kiáltott rá cellatársára a súlyos testi sértés miatt elítélt K. János a pálhalmai börtön egyik nyolcfős zárkájában 2021. szeptember 12-én délelőtt, majd odament hozzá, és ököllel úgy mellkason ütötte, hogy B. Ferenc összeesett, derül ki a Telex által megszerzett vádiratból. A dokumentum betekintést ad abba, milyen sors várhat egy olyan fogvatartottra, aki kiskorú elleni szexuális erőszak miatt kerül a rácsok mögé.

B. Ferenc igyekezett titokban tartani, miért került a pálhalmai börtönbe azon a nyáron. A férfi júniusban került a börtönbe, augusztusban egészségügyi okokból átszállították Berettyóújfaluba, a Büntetés-végrehajtás Egészségügyi Központjába, majd szeptember 7-én került vissza Pálhalmára, ahol a nyolcfős zárkában helyezték el.

Amikor K. János ráordított és úgy megütötte, hogy a földre esett, B. Ferenc rájött: hiába titkolta, a cellatársai valahonnan megtudták, hogy kiskorú sértett sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntette miatt folyik ellene eljárás.

A pedofil bűncselekmények miatt fogva tartott rabok – teljesen jogosan – a börtönhierarchia legalján helyezkednek el, nemcsak Magyarországon, hanem szerte a világban.

Ebéd a vécéből

Amikor K. János úgy megütötte B. Ferencet, hogy a férfi földre került, a nyolcfős zárkából még hárman csatlakoztak a veréshez. Mindannyian ütötték B. Ferencet, főleg a felsőtestén, de egyikük a nyakára is rátaposott. B. Ferenc a földön összekuporodva próbált védekezni, kezével a fejét védte, de amikor egy pillanatra elemelte, K. János ököllel arcon ütötte – derül ki a vádiratból.

A tortúra azonban csak ekkor kezdődött el. K. János arra utasította B. Ferencet, hogy menjen be a vécébe, és ott térdepeljen. Látva a létszámfölényt és tartva egy újabb veréstől, B. Ferenc engedelmeskedett. Nagyjából fél óráig térdepelt a vécé előtt.

Az aznapi ebédosztás után K. János visszazavarta B. Ferencet a vécébe.

Ott egy másik cellatárs, az ittas vezetésért elítélt K. Tamás belevizelt a csajkájába és arra utasította a férfit, hogy igya meg a vizeletet. B. Ferenc ennek ellenállt, de miután K. Tamás kétszer megütötte, inkább engedelmeskedett neki és megitta.

Ezután K. Tamás beleöntötte B. Ferenc ebédjét a vécébe, és arra utasította őt, hogy onnan egye ki azt. A férfi most már nem állt ellen, engedelmeskedett.

K. János ezután a zárkában vizet locsolt szét, egy másik cellatárs, a lopás miatt börtönben ülő H. Sándor pedig egy fogkefét adott B. Ferencnek és arra utasította őt, hogy azzal mosson fel.

Poloskákat, csótányokat etettek vele

„Gyorsabban, te pedofil tetű!” – kiabált rá H. Sándor, majd többször megrúgta B. Ferencet, akinek egy vécépumpát is a szájába nyomott, hogy úgy végezze el fogkefével a felmosást. A bántalmazásban részt vevő negyedik zárkatárs, P. István pedig mindeközben azt parancsolta B.-nek, hogy a padlóról a szennyes vizet a szájával szürcsölje fel, mert ha nem teszi, megveri őt. B. Ferenc ezt is megtette, közben pedig hallgatta, ahogy a zárkatársak többször „mocskos pedofilnak” nevezik.

P. István ezek után egy dobozból a zárkából korábban összegyűjtött ágyi poloskákat és csótányokat nyomott B. Ferenc kezébe, és arra utasította, hogy azok a padlón lévő szennyvízzel együtt vegye a szájába és egye meg.

Tartva a retorziótól, B. Ferenc ismét engedelmeskedett.

B. Ferenc sérüléseit másnap egy reintegrációs tiszt vette észre. Ekkor derült ki az is, hogy a verés miatt B. Ferencnek közvetett életveszélyes sérülése, légmelle lett, a vádirat szerint a kialakult életveszélyes állapotot csak az időben érkező orvosi ellátás hárította el. B. Ferenc elmondta, mi történt, és azt is, hogy kik csinálták ezt vele.

Miután B. Ferenc nem ment vissza a zárkába, K. Jánosék tudták, hogy vizsgálat indult a bántalmazás miatt. Ezért megfenyegették a zárka többi lakóját, hogy ha bármit is mondanak a történtekről, akkor ugyanúgy járnak, mint B. Ferenc.

Hallgattak is: amikor a zárkatársakat először kihallgatták, ők azt állították, hogy semmit sem tudnak a bántalmazásról, B. Ferenc sérüléseiről pedig azt mondták, hogy azok még korábban keletkezhettek, akkor, amikor Berettyóújfaluból átszállították őt Pálhalmára. Csak később, a nyomozás során és a fegyelmi vizsgálatkor tettek írásbeli vallomást, amelyben leírták, pontosan mi történt azon a bizonyos napon.

Noha K. Jánosék tagadnak, az ügyészség életveszélyt okozó testi sértéssel, aljas indokból, a sértett sanyargatásával megvalósított személyi szabadság megsértésével, valamint kényszerítés hatósági eljárásban bűntettével vádolja őket, az eljárás jelenleg is folyamatban van.

Kedves olvasóinkra bízzuk az ítélet alkotást, hogy vajon egy mocskos pedofilt megleckéztetőt meg kell-e büntetni?

A Telexnél fontosabbak a pedofil jogai, mint az igazságszolgáltatás

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)