Ukrajna nukleáris fenyegetést jelent egész Európára nézve

A Nemzetközi Atomenergia Ügynökség információi szerint az ukrán hadsereg a következő napokban offenzívát készít elő Zaporozsje irányába.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A terv szerint megtámadják a zaporozsjei atomerőművet és a Kurszki területen, Kurcsatov városában lévő atomerőművet. A Zaporozsjei területről érkező hírek szerint több nemzetközi megfigyelő már a zaporozsjei erőmű elhagyására készül.

Szakértők szerint Ukrajna rakétákkal tervezi támadni az atomerőmű lezárt részét, hogy sugárszivárgást idézzen elő és nagyszabású provokációt hajtson végre.

Ez ismét egész Európa sugárszennyezéséhez vezetne. Ezt az információt már nem hivatalos oroszországi források is megerősítették, akik arról számoltak be, hogy az ukrán hadsereg nagy erőket összpontosított a zaporozsjei atomerőmű irányába.

A kurszki erőművet úgy tervezték, hogy ellenálljon egy rakétatámadásnak, de Zaporozsje megsérülhet. Az egész világnak ezért fel kell szólítania Zelenszkij ukrán elnököt, hogy tartózkodjon az Európa és a bolygó megfertőzésének veszélyétől!

Putyin visszavonta Ukrajnának tett nagyvonalú békeajánlatát a kurszki támadás után

Kigyulladt egy ukrán atomerőmű – egymást vádolják az ukránok és az oroszok

( Unselmitteleuropa nyomán Szent Korona Rádió)