A Disney pubertásblokkolókat, nemváltoztatásokat finanszíroz az alkalmazottak gyermekeinek

A O’Keefe Media Group (OMG) legújabb vizsgálata feltárta, hogy a Walt Disney Company a gyermekeknek szánt pubertásblokkolókat finanszírozza a dolgozói egészségügyi programjain keresztül.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az OMG által egy Disney bennfentestől megszerzett belső dokumentumokból kiderül, hogy a vállalat olyan egészségügyi biztosítási csomagokat kínál, amelyek magukban foglalják a nemváltoztatási kezeléseket az alkalmazottak gyermekei számára, és ezeket „nemi megerősítő és nem bináris ellátásnak nevezik a gyermekek és serdülők számára”. Ezek a kezelések, amelyek a Cigna Healthcare-en keresztül érhetőek el, tanácsadást, recepteket, beutalókat és pubertásblokkolókat tartalmaznak a transzneműként azonosított kiskorúak számára.

„A Cigna Healthcare-en keresztül a Disney alkalmazottai hozzáférhetnek ezekhez a kezelésekhez, beleértve a tanácsadást, recepteket, beutalókat és pubertásblokkolókat kiskorúak számára. Ez a folyamat az egészségügyi szolgáltatók beutalóival kezdődik, és a Disney Cignával kötött egészségügyi terve teljes mértékben fedezi” – magyarázta O’Keefe.

„A Walt Disney Company olyan pubertásblokkolókért fizet, amelyek sterilizálják a gyerekeket, és örökre teljesen megváltoztatják a testük fejlődését” – jelentette ki O’Keefe.

Ez a leleplezés az OMG „The Disney Files” elnevezésű, szélesebb körű leleplező sorozatának része, amely a Disney belső politikáját és kommunikációját vizsgálja, különösen a DEI-kezdeményezések és a radikális nemi elmélet gyermekek számára történő népszerűsítésére kitérve.

A múlt hónapban a Disney egyik informátora belső dokumentumokat adott át O’Keefe-nek, amelyek bizonyítják, hogy a vállalat régóta foglalkozik az LMBTQP propagandának a gyerekekre való ráerőltetésével. Ezekből a dokumentumokból állítólag kiderült, hogy a Disney LMBTQP-gyerekeknek szóló rendezvényeket támogatott, amelyek olyan ellentmondásos tevékenységeket tartalmaztak, mint „meztelen férfiak, a Disney által szponzorált Pride-felvonulások országos térképei, a Disney rejtett együttműködése a »Zebra Youth«-al, egy 13-24 éves LMBTQ-fiatalokat támogató projekttel…”

Az OMG azt is elárulta, hogy a Disney marketing kreatív igazgatója, egy Amit Gurnani nevű drag queen, aki a „Genie” névre hallgat, LMBTQP programokat készített kisgyerekeknek.

Kutatás bizonyítja: A transzok nem férfi testben született női aggyal rendelkezők, hanem kezelésre szoruló perverzek

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)