Nagy LMBTQP-lobbista lesz Kamala Harris alelnökjelöltje

Az amerikai elnökválasztáson idén sem indul olyan jelölt, akit jó szívvel lehet támogatni. A két rossz közül ugyanakkor egyértelműen a demokrata jelöltek a nagyobb létrontók. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Rendkívül intenzív periódusát éli az elnökválasztási kampány az Amerikai Egyesült Államokban. Különösen mióta Joe Biden július 21-én visszalépett az újrázástól. Ezt követően hamar egyértelművé vált, hogy a Demokrata Párt elnökjelöltje novemberben a jelenleg alelnökként szolgáló Kamala Harris lesz. Onnantól azonban ez volt a kérdés: ki lesz Kamala Harris alelnökjelöltje? Több név is elhangzott, többeket átvilágítottak. Július hatodikán, kedden azonban egyértelművé vált, hogy az országos szintén kevésbé ismert minnesotai kormányzó, Tim Walz lesz a párt alelnökjelöltje.

A 60 éves politikus szolgált az amerikai hadseregben, valamint tanárként és edzőként is dolgozott, mielőtt 12 évre kongresszusi képviselő lett, hogy aztán kormányzóként szolgálja Minnesota államot.

Tim Walz pályafutása során mindig is az LMBTQP-többletjogok és az LMBTQP-közösség támogatója volt. A kilencvenes években például, amikor történelmet tanított a Mankato West Középiskolában, lobbitevékenységként létrehozója volt az iskola első homoszexuális-heteró diákszövetségének.

Később, képviselőként aktívan közreműködött a Don’t Ask, Don’t Tell törvény visszavonásában, amely korábban csökkentette a deviánsok hadseregben való jelenlétét. Ezzel párhuzamosan támogatta a Hate Crimes Prevention Act elfogadását, amelynek lényege, hogy a szexuális orientáción és nemi identáson alapuló gyűlöletbűncselekmény is büntetendő.

Kormányzóként betiltotta a gyógyulni kívánó deviánsok egyik nagy lehetőségét, az úgynevezett átnevelő terápiákat és biztosította az abortuszhoz, és a transz műtétekhez való jogot.

Egy seggel öt lovat megülni, egyszerre két Istent szolgálni nem lehet!

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)