Pisztolyt rántott a pedofil a gyerekekre

13 és 15 év közötti fiúk egy 13 éves lánynak adták ki magukat a közösségi oldalakon, így pedig egy felnőtt férfit csalogattak elő Vágújhelyen, Felvidéken.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az eset még július 25-én történt Vágújhelyen, ahol négy 13 és 15 év közötti fiú, valamint egy 36 éves férfi találkozott egy lakótelepen. A férfi azt hitte, hogy egy 13 éves lánnyal beszélt meg találkát, mivel a fiúk korábban egy ilyen álprofilról kommunikáltak az illetővel.

A fiúk állításuk szerint azért készítettek álprofilt, hogy megnézzék van-e pedofil a városukban. Mindez azonban veszélyesen sült el, hiszen, mikor a fiúk megkérdezték az illetőtől, hogy a 13 éves gyerekre vár-e, és elkezdték fotózni, a férfi előhúzott egy tár nélküli gázpisztolyt, majd azt kiabálta: „Ti rohadékok”.

A férfi további fenyegető mozdulatokat tett a fegyverrel, majd ráfogta az egyik 15 éves gyermekre. Közben visszaült az autójába, de a fegyvert a 15 évesen tartotta, aki már távolodott az eset helyszínéről.

Két nappal később a trencséni rendőrséghez beadvány érkezett az illető őrizetbe vételére. Kihallgatása után azonban a gyanúsítottat szabadon engedték, a bíró pedig úgy döntött, szabadlábon védekezhet, mivel a bíróság szerint nem áll fenn további bűncselekmények vagy szökés veszélye.

A férfi azóta már bocsánatot kért, a bíróság pedig enyhítő körülménynek tartja, hogy a férfit hazugságokkal csalták ki. A város lakóit azonban nyugtalanítja, hogy a férfi egy 13 éves kislánnyal akart találkozni.

Bár csupán egy tár nélküli gázriasztóról van szó, szóval nem olyan súlyos a helyzet mint először hangozhat, ugyanakkor ki kell emelni, hogy végtelenül veszélyes a bíróság döntése. Mi lesz, ha legközelebb nem egy tár nélküli gázpisztolyt ránt elő? Mi lesz, ha megerőszakol pár kislányt? Miért lenne egyáltalán enyhítő körülmény az, hogy előcsalták? Elképesztő az a fokozott érzékenység a pedofilok felé.

(Újszó nyomán Szent Korona Rádió)