Íme a lobbi: egyre fiatalabbak lesznek deviánsok

A fiatalok körében egyre divatosabb buzeránsnak lenni, mutatja egy amerikai kutatás. De persze, a propaganda az nem létezik, és ez teljesen normális… 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az LMBTQP amerikaiak minden korábbinál fiatalabban vállalják fel szexuális orientációjukat és nemi identitásukat – derül ki a Gallup friss kutatásból. Eszerint a legfiatalabb megkérdezett korosztály, a 18 és 29 év közötti LMBTQP felnőttek körében átlagosan 17 évesen.

A 30 és 49, illetve az 50 és 64 év közöttiek húszas éveik elején coming outoltak. A 65 éves és idősebb felnőttek átlagosan 26 évesen tettek ugyanígy. A május elsejétől két héten keresztül végzett online felmérés eredményei azt mutatják, hogy a ma fiatal felnőttek három évig tartották titokban devianciájukat, míg az idősebbek vártak a legtovább, 10 évig.

10 év alattiak is coming outolnak már Nyugaton

A legtöbb LMBTQP-felnőtt már fiatalon tudta, hogy a szodomiták közé tartozik: 48 százalékuk 14 éves korában, 72 százalékuk pedig 18 éves korában.

A homoszexuális és leszbikus amerikaiaknak mindössze öt százaléka számolt be arról, hogy még senkinek nem coming outolt, míg a biszexuális felnőttek 23 százaléka titkolódzik. Az LMBTQP-közösséghez tartozó nők kétszer nagyobb valószínűséggel számoltak be arról, hogy 14 éves korukban már coming outoltak – szemben a férfiakkal.

A felmérésből az is kiderült, hogy minden ötödik LMBTQP-felnőtt úgy véli, hogy a társadalomban a queer emberekkel való bánásmód „sokat” vagy „kicsit” rosszabb lett az elmúlt években. Mindeközben ténylegesen ennek az ellenkezője tapasztalható.

A lobbi működik: egyre jobban elfogadják a devianciát a fiatalok

Ez van amikor nem kezelik a pszichés betegeket: Az amerikai queer fiatalok 12%-a kísérelt már meg öngyilkosságot

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)