Ez van amikor nem kezelik a pszichés betegeket: Az amerikai queer fiatalok 12%-a kísérelt már meg öngyilkosságot

A The Trevor Project felmérése alapján tavaly a 13 és 24 év közötti queer fiatalok 12%-a nyilatkozott úgy, hogy kísérelt már meg öngyilkosságot. ez nem újdonság, évek óta a transzneműek és más egyéb aberráltak között az egyik legmagasabb öngyilkosok aránya, köszönhetően annak, hogy az instabil érzelmi világgal rendelkező embereknek nem kezelik pszichés bajaikat, hanem hagyják őket “önmegvalósítani”.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A megkérdezettek 39%-a mondta, hogy komolyan fontolgatta az öngyilkosságot, a transznemű és nembináris fiatalok közül pedig 46% nyilatkozta ugyanezt.

A legveszélyeztetettebb a 13 és 17 év közötti korcsoport, 16%-uk kísérelt meg tavaly öngyilkosságot. Szexuális orientáció szerint a pánszexuálisok és az orientációjukban bizonytalanok gondoltak leginkább az öngyilkosságra.

Az LMBTQP-lobbisták persze egyből a kirekesztő közegre, a bullyingra és a normalitáspárti törvényekre fogják, azonban a valóságban ezért pont ők felelősek. Ők hülyítenek be identitászavaros, lelkibeteg fiatalokat, akiken egy megfelelő szakember segíthetne. Egy biztos, aki testileg, lelkileg egészséges az nem követ el öngyilkosságot.

14 éves fogyatékosra gerjednek az LMBTQPedofilok?

Már sehol sem kikerülhető az LMBTQP – Egy drag queen fogja Párizs utcáin végig vinni az olimpiai Lángot

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)