Egy ruandai migráns halálra késelt három gyereket Angliában egy táncórán

Bár a merénylő 2013-óta él az angliai városban, nem sikerült integrálódnia. Soha nem is fognak ezek. Se akarva, se akaratlanul. De persze a migráció csak egy álprobléma, nem kell vele foglalkozni…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Három gyermek meghalt, többen pedig megsérültek, miután hétfőn egy Taylor Swift-témájú tánc-, jóga- és karkötőkészítő rendezvényen sokakat megkéselt egy fiatal migráns. A történtek után most az énekesnő is megszólalt.

Az incidens hétfőn történt, több embert, köztük gyerekeket késeltek meg az észak-angliai Southport városában egy illegális bevándorló. Három gyermek, egy kilencéves, egy hatéves és egy hétéves kislány belehalt a sérüléseikbe, nyolc gyermeket és két felnőttet továbbra is kórházban ápolnak, némelyikük állapota válságos.

A 9 éves Alice Aguiar volt az egyik áldozat (Forrás: 24.hu)
A második áldozat a 7 éves Elsie Dot Stancombe
A harmadik áldozat a 6 éves Bebe King

Az egyelőre ismeretlen indítékú késes támadást ruandai bevándorlóknak a walesi fővárosban, Cardiffban született 17 éves fia követte el. A merénylőt a rendőrség őrizetbe vette gyilkosság és gyilkossági kísérlet gyanújával.

Az incidens a Hope of Hart gyermekklubban történt, egy 6–11 év közötti gyerekek számára tartott, Taylor Swift-témájú tánc-, jóga- és karkötőkészítő rendezvényen. A történtek után most az énekesnő is megszólalt, az Instagram-oldalán tett közzé egy nyilatkozatot, amelyben azt írta, hogy a Southportban történt támadás teljesen sokkolta.

“A tegnapi southporti támadás borzalma folyamatosan átjár, és teljes sokkban vagyok. Az élet, az ártatlanság elvesztése, és az a szörnyű trauma, amelyet mindenki, aki ott volt, a családok és az elsősegélynyújtók elszenvedtek. Ezek csak kisgyerekek voltak egy táncórán. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy hogyan fejezzem ki együttérzésemet ezeknek a családoknak”

– írta.

2 nap alatt 4 késelés, plusz egy gyilkosság Bécsben; de a migráció álprobléma…

Újabb késes támadás Franciaországban – a kongói migráns egy katonát szúrt le

A késelő migráns nem is tartózkodhatott volna Franciaországban

Egy holland migránsközpontban annyi a késes támadás, hogy állandó rendőri jelenlétet igényelnének

(Index nyomán Szent Korona Rádió)