Újszülött kislányát fojtotta vízbe a szomáliai migráns nő

Megint egy kulturált, beilleszkedő bevándorló. Kislánya megszülése után vízbe fojtotta gyermekét a néger, akinél semmilyen pszichés betegséget nem diagnosztizáltak. Ezek szerint náluk ez a normális…

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Hollandiában hat év börtönre ítéltek egy 32 éves migráns nőt, mert szándékosan hagyta megfulladni újszülött gyermekét egy nijmegeni menedékközpontban – írta szerdán az NlTimes hírportál.

Az arnhemi bíróság szerint Hamdi A. egy nappal azután, hogy 2023 októberében megszülte kislányát, fürdetés közben elengedte a kádban, aminek következtében a csecsemő megfulladt. A bíróságon valló szemtanúk arról számoltak be, hogy látták, amint a gyermek a víz alatt fekszik, és amikor kiemelték, a kislány levegő után kapkodott, orrából, szájából és füléből víz folyt. Az anya nem fogadott el semmilyen segítséget és nem tett semmit a kislánya megsegítésére. A nyomozók szerint a halál oka fulladás volt, de a kihűlés is szerepet játszott abban, hogy a gyermek az életét vesztette.

A hírportál szerint az anya tagadja, hogy bármi rosszat tett volna, indítéka egyelőre tisztázatlan. A migráns nő ezt megelőzően három alkalommal is szült. Az ügyészség szerint ez a gyermek nem kívánt volt, az elítélt már várandóssága alatt meg akarta öletni gyermekét, de az előrehaladott terhesség miatt nem tudták elvégezni az abortuszt – így a nő saját kezűleg vetett véget újszülöttje életének.

A vádlott vizsgálata során nem találtak pszichés betegségre utaló jeleket. A bíróság figyelembe vette, hogy a nő Szomáliából menekült Hollandiába, nem beszél hollandul, és írástudatlan.

Úgy gondolták a német rendőrök, nincs okuk bent tartani migráns – 4 órával később már embert is ölt

Újabb késes támadás Franciaországban – a kongói migráns egy katonát szúrt le

(Mandiner nyomán Szent Korona Rádió)