A Fidesz nem áll ki a magyar szuverenitás mellett

Fotó: Papajcsik Péter / Index

A Magyar Kormány habzó szájjal állt ki már Izrael érdekei mellett, de akár Ukrajna területi integritása és szuverenitása mellett is korábban, egyedül a saját érdekeink mellett képtelenek kardoskodni. Magyarország ki fogja fizetni a menekültügyben kirótt büntetést, ha tetszik, ha nem. Az “Állítsuk meg Büsszelt” mára már csak elcsépelt közhellyé vált… A Kuruc.info sorait olvashatjuk a továbbiakban.

Kövesd Telegram csatornánkat

Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Bóka európai uniós ügyekért felelős miniszter ismertette a mai kormányinfón, hogy pontosan mit írt Brüsszel Magyarországnak nemrégiben annak a 78 milliárd forintnak megfelelő eurónak a befizetéséről, amit amiatt róttak ki Magyarországra, mert a kormány nem hajtotta végre a menekültügyben az Európai Unió Bírósága által kiszabott ítéletet.
Az európai uniós ügyekért felelős miniszter szerint az Európai Unió Bírósága döntése nincs összhangban sem az unió, sem pedig Magyarország érdekeivel. Hozzátette, ha az Európai Unió Bírósága azt várja el tőlünk, hogy bírságot fizessünk azért, mert Magyarország védi Európa külső határait, akkor annak következményei lesznek. Bóka János szerint a kormány szeptembertől egyeztet ez ügyben a bizottsággal.

“Vagy fizetünk, vagy levonják”

– felelte Gulyás Gergely az erre vonatkozó kérdésre.

A kormány már megkapta a felszólítást, de még nem reagáltak rá, mert csak szeptemberben jár le a határidő. Ám hazánk nincs abban a helyzetben, hogy ne tegyen eleget az ítéletnek.

-hangsúlyozta.

Brüsszel tovább szigorítja a készpénz használatát

Cionista bizniszek: Rogán zsidó barátja és az izraelita hitközség közös cége 1,3 milliárdot kapott Brüsszelből

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)