Glasgow hatalmas pénzeket költ az utak szivárványossá festésére

Ezt a pénz az utak felújítására is költhették volna, de az LMBTQP-lobbi kiszolgálása sokkal fontosabb volt.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A szebb sorsra érdemes Skócia a szélsőliberális “progresszió” (vagy, ha úgy tetszik, degeneráció) egyik zászlóvivője, ahol még az angol szájzártörvénynél is betegebb rendeletekkel kívánják elhallgattatni a tolerancia nevében a normálisan gondolkodókat.

Az ország a színesek és a szivárványlobbi egyik tűzfészke, ahol könnyen ráfázhat, aki normálisan gondolkodik. A homoszexuálisok (és egyebek) követeléseinek kiszolgálása érdekében pedig semmi se drága. Ennek jegyében például Glasgow városa az adófizetők pénzéből mintegy 50 ezer fontot (kb. 23 250 000 forintot) fordított arra, hogy egy teljes útszakaszt szivárványosra mázoljon, ami által egy teljes útszakasz lett egyszerre toleráns és fokozottan balesetveszélyes. De hát, mi az a pár elütött gyalogos a tolerancia oltárán?

Ez a hír már önmagában is felvet kérdéseket, ám – ahogyan arra X-en rámutattak – külön felháborító annak fényében, hogy az átlagos utak Glasgow városában finoman szólva is komoly javításokért kiáltanak. A “sokszínű” városvezetésnek, ide értve a négert, a homokost és az idős, liberális néniket, természetesen eme útszakaszok felújításánál jóval fontosabb volt, hogy több mint 23 millió forintnak megfelelő összeget költsenek a lobbi előtti hajbókolásra. Prioritások, ugyebár.

A legszebb az egészben, hogy egy átlagos skót polgár a kezdeményezést még csak nem is igazán bírálhatja, ugyanis a tavasszal elfogadott “gyűlöletbűncselekményről” szóló törvény meglehetősen szigorúan veszi az LMBTQPstb minden betűje bírálatát, így akár a legártatlanabb megjegyzés komoly következményeket vonhat maga után. Utak nincsenek, a szólásszabadság illúzió, de legalább az egész városvezetés a homokoslobbi előtt hajbókol. Kell ennél több a boldogsághoz?

Az anglikánok teljesen befeküdtek az LMBTQP-lobbinak

El kell titkolni a szülők elől az iskoláknak, ha a gyerekük deviáns

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)