El kell titkolni a szülők elől az iskoláknak, ha a gyerekük deviáns

Az LMBTQP diktatúra egyre nagyobb mértéket ölt az USA-ban. Kaliforniában ezentúl nem szólhatnak a gyerekek szexuális orientációjáról a szülőknek az iskolák. A lobbista tanárok átnevelik őket, a szülők pedig semmit nem tehetnek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Gavin Newsom, Kalifornia kormányzója a héten aláírta a törvényt, amely kifejezetten megtiltja az iskoláknak, hogy az LMBTQP-diákokat outolják a szülőknek, azaz felfedjék előttük szexuális orientációjukat, illetve nemi identitásukat.

Biztonsági Törvény néven ismertetett jogszabály megakadályozza, hogy az iskolák olyan irányelveket alkossanak, amelyek potenciálisan normalitás irányába terelhetik az LMBTQP-diákokat.  Ezáltal elszigetelik őket családjuktól, hiszen azok az oktatási intézmény beavatkozásával nem szereznek tudomást a fiatal nevének, névmásának (he/she/them) vagy identitásának megváltoztatásáról – számolt be a Los Angeles Blade.

Chris Ward, a törvényjavaslatot az állami képviselőházban benyújtó politikus így érvelt mellette: „A törvény az LMBTQ-emberek, különösen a transzneműek elleni egyre intenzívebb támadások eredménye. Több kaliforniai iskolai körzet és más államok is olyan eljárásokat léptettek életbe, amelyek kifejezetten arra kötelezik a tanárokat, hogy elmondják a szülőknek, ha a gyermekük transzneműnek vallja magát.

Mostantól akár tízezer euróba kerülhet ha valaki “megbánt” egy transzneműt Németországban

(Humen nyomán Szent Korona Rádió)