Szimpatikus: ülve maradtak az Örömóda alatt a fideszesek az EP-ben

A Fidesz új EP-frakciójában többen is ülve maradtak az “Európai Unió himnusza” (?) alatt az Európai Parlament alakuló ülésén – írja a Gulyáságyú Média, szörnyülködve. A globalisták ál- és ellenrítusokkal legimitálnák saját szervezeteiket, a szervezeti kultúrát építik kamu protokolláris eseményekkel, amikhez semmi köze semmilyen tradicionalitáshoz. Emberi kitalációk, ezért tiszteletet nem érdemelnek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az EP kedden először ült össze azóta, hogy június 6–9. között megválasztották az új tagjait. Az alakuló ülés kezdetekor egy vonósnégyes játszotta le Ludwig van Beethoven Örömódáját, ami az “EU himnusza” is… Beethoven tiszteletet érdemel persze, mint zeneszerző, illetve a zeneműveit is úgy hallgatjuk, mint alkotások, nem mint egy himnuszt.

A Gulyáságyú Média videóján jól látszik, hogy a Fidesz frakciójában, a Patrióták Európáért képviselőcsoportban többen is ülve hallgatták végig a zeneművet. Tüntetőleg ülve maradtak a Geert Wilders-féle populista holland Szabadságpárt és a Osztrák Szabadságpárt EP-képviselői, valamint a cseh Ígéret és az Autósok nevű pártot képviselő, “neonáci” bélyeget megkapó Filip Turek is.

A magyar képviselők közül Deutsch Tamás nem csatlakozott a demonstrációhoz, de a szintén fideszes Gyürk András karba tett kézzel hallgatta végig a himnuszt.

Más frakciókban nem történt hasonló akció, de ki lehetett szúrni a teremben néhány “himnusz” alatt telefonozó, videózó, beszélgető politikust is.

Ez az első ülés azóta is, hogy július 1-én a magyar kormány átvette az uniós miniszterekből álló Tanács vezetését. Bár szokás szerint az elnökségi programot az adott kormány vagy állam vezetője, jelen esetben Orbán Viktor adná elő, a magyar miniszterelnök nem jelent meg Strasbourgban.

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)

A Mi Hazánk az AfD-vel alapít új frakciót az EP-ben

Orbánék megalakították a patrióták pártcsaládját