Úgy gondolták a német rendőrök, nincs okuk bent tartani migráns – 4 órával később már embert is ölt

Ez az eset jól mutatja mennyire hatékony a mai bűnüldözés a valódi bűnözőkkel szemben. Garázdaságért és könnyű testi sértésért vitték be az uelzeni rendőrőrsre azt a migránst, aki kiengedése után vasárnap hajnalban gyilkosságért került vissza..

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ittas állapotban vert meg egy másik férfit, zsebtolvajlást követett el, valamint szóban fenyegette az állomáson tartózkodó embereket – először ezek miatt vitték be a rendőrök a Németországba 2021-ben, felnőtt kísérlet nélkül érkező marokkói migránst  szombaton, miután zavart keltett a hundertwasseri állomáson. A hatóságok azonban nem tartották bent sokáig, hát óra őrizetet követően este kilenckor kiengedték – írta a német Bild.

Ezt követően a migráns visszatért az állomásra, ahol a vádak szerint lelökte vagy lerúgta áldozatát a lépcsőn – mindössze 4 és fél órával szabadon engedését követően.

Az áldozat egy 55 éves családapa volt, aki az esés következtében elszenvedett fejsérülésekbe halt bele. Az, hogy a gyilkos és áldozata szóváltásba, vitába keveredett-e az elkövetés előtt, egyelőre nem tisztázott.

A bíróság utasítására a marokkói állampolgárt őrizetbe vették.

Eljárás indult ellene kábítószer-kereskedelem, testi sértés, lopás és emberölés elkövetésének gyanúja miatt.

A halál pontos okának megállapítása érdekében a hamburgi igazságügyi szakértők boncolást végeztek az apán, azonban ennek eredményét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Német szólásszabadság: betiltottak egy hazafias havilapot

Újabb késes támadás Franciaországban – a kongói migráns egy katonát szúrt le

( Index nyomán Szent Korona Rádió)