A turistákat elüldözik de a migránsokat viszont szívesen látják Spanyolországban

A koszos, büdös, lépten-nyomon bűncselekményeket elkövető négerek biztos nem nyomják fel az ingatlan árakat, cserébe viszont élhetetlenné teszik a spanyol városokat, de valamiért a baloldal mégis őket választana a milliárdokat elköltő turisták helyett.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Képzelje el a kedves olvasó, hogy a családjával vakációzni megy. Hosszas vívódás után a vacsoránál közösen kiválasztják azt a helyet, azt a várost, ahol a kemény munkával megszerzett pénzüket elkölteni szeretnék, ezzel is hozzájárulva a helyi gazdaság nem kismértékű fellendítéséhez, és ahol az önök látogatásának köszönhetően új munkahelyek jönnek létre. És képzelje el, hogy amikor megérkezik, mindezért nem köszönetet, de még csak nem is baráti üdvözlést kap, hanem azt, hogy a WOKE baloldal által kommunizmussal beoltott fiatalok vegzálják, megdobálják önt és kedves családját. Na, ez történik idén néhány fejlett nyugati nagyvárosban, például Barcelonában, ahol egyébként a bevándorlókat nagyon szívesen látják a helyi, lilahajú fiatalok, problémájuk kizárólag Önnel és családjával van, amiért szeretné látni a Sagrada Famíliát -írja a Pesti Srácok.

Július 6-án több ezer fiatal vonult fel Barcelona prominens részein, kezükben vízipisztollyal, szívükben vad haraggal, és azzal a céllal, hogy megmutatják, gyűlölik a turistákat, és azt szeretnék, ha az ő országukba senki nem jönne.

Akinek az jutott hirtelen eszébe, hogy esetleg patrióta fiatalokról lehet szó, akik nem tudják szó nélkül nézni, ahogy a városukba érkező turisták szemetelnek, és élhetetlenné teszik a helyiek mindennapjait, azok sajnos tévednek, ezek a fiatalok ugyanis nagyon is szívesen látják az afrikai bevándorlókat, akkor is, ha azok ezrével jönnek az országba, és az sem zavarja őket, ha nem megnézik a város nevezetességeit, hanem kirabolják azokat, akik megnézik őket. Tehát a probléma kizárólag a fehér turistákkal van, akik a helyiek szerint tönkreteszik az életüket.

Ennek ékes bizonyítéka az, hogy tavaly volt egy nagyon különös tüntetés a városban, amelyen 150 ezren vonultak fel, és azt követelték a spanyol kormánytól, hogy engedjen be több menekültet az országba.

Nem sokkal ezután a „Turisták haza, a menekülteket Isten hozta” – feliratok kezdtek megjelenni a város falain, amik azóta is ott vannak.

Ha megnézzük a friss felvételeket arról (lejjebb), hogy hogyan lépnek fel a helyi fiatalok a Taco Bellben csendben ebédelő turisták ellen, akkor kiszúrhatjuk, hogy némelyik fiatalon sarló kalapácsra hajazó szimbólumok vannak. Ezen a ponton talán nem is kellene folytatni ezt az írást, mert mindenkinek egyértelmű, hogy mi a valódi probléma, de azért nézzük meg a hivatalos panaszt, aminek egyébként semmi értelme nincs:

Szóval a tiltakozók aggodalmának középpontjában elsősorban a megugró lakhatási költségek állnak. Az Idealista nevű spanyol ingatlanportál szerint a barcelonai lakások bérleti díjai 18 százalékkal nőttek az elmúlt évben. Ha még messzebb megyünk az időben, akkor még borúsabb képet kapunk: az elmúlt évtizedben a bérleti díjak 68 százalékkal, a házvásárlás költségei pedig 38 százalékkal emelkedtek, ami  tulajdonképpen élhetetlenné tette a várost a helyiek számára. Igen ez sok, és rettenetes, viszont mi itt Magyarországon szintén hasonló áremelkedést tapasztalhattunk a lakáspiacon az elmúlt években, anélkül, hogy évi 30 millió turista érkezett volna Budapestre. Lehet, hogy valami más (is) van a háttérben?

Nem lehet, hogy egy Covid utáni gazdasági válság tüneteiről van szó, ami sok európai nagyvárost érint? 

A színes hajú fiatalok szerint nem erről van szó, hanem arról, hogy a turistáknak szánt lakások, köztük az online bérelhető ingatlanok feszültséget okoztak a helyi lakáspiacon, és a helyiek elsősorban ezekben látják a megélhetési problémáik okát.

Ezen a ponton, már mindenki sejti, hogy ezt az egészet nem egyedül találták ki. Ahogy az lenni szokott, a WOKE-fiatalok egy szisztematikus baloldali hergelés áldozatai lettek, ugyanis Barcelonát a kommunista városvezetés már hosszú ideje bevándorlóvárossá akarja tenni. 

Ez egyértelmű volt már 2015-ben, a nagy migránsválság elején, amikor Barcelona baloldali polgármestere Ada Colau elintézte Barcelona sorsát, és elhatározta, hogy a város egy migrációs menedékváros lesz. Az első intézkedései között volt, hogy több európai polgármesternek levelet írt, amiben az állt, hogy a kontinens nagyvárosainak felelősséget kell vállalniuk a menekültekért, akár megkerülve az országos törvényhozást is, ha szükséges.

Colauról egyébként annyit érdemes tudni, hogy aktivista háttérrel rendelkezik, és az igazságos lakhatásért aktivistáskodott annak idején.

És ez volt az az időszak is, amikor elkezdődött a turisták elleni hergelés, hiszen rájöttek, hogy a turisták a migránsok elöl veszik el a helyet. Ahogy lenni szokott, a jóemberkedés álcája mögé bújva sikerült a város fiataljait agymosni, és a “jó ügy” mellé állítani.

És a jelenlegi városvezetés is fegyelmezetten követi a kommunista tempót: a turistahelyzetre adott reakcióként most úgy döntöttek, hogy belenyúlnak a gazdaságba és kisemmiznek embereket, akik pénzt akarnak keresni. Barcelona szocialista polgármestere, Jaume Collboni június 21-én bejelentette, hogy 2028-ig több mint 10 000 turistalakás bérbeadását tiltják be, vagyis nem engedik meg többé, hogy valaki a jogos tulajdonával azt csináljon, amit akar.

Tehát minden jel arra utal, hogy ez nem azért lesz, hogy a helyieknek jó legyen, hanem azért, mert szükség van az ingatlanokra az egyre növekvő számú migránsnak, akik jelenleg éppen Barcelona utcáin fetrengenek egész nap, és semmivel nem járulnak hozzá a város, vagy az ország gyarapodásához. De velük egyébként nincs baj, állítólag.

És akkor tudjuk le a számháborút is: egyes becslések szerint a turizmus a spanyol GDP 12%-a, Barcelona GDP-jének 20%-a, ami 32 000 000 000 eurót jelent a gazdaságnak, és több mint 1 millió munkahelyet teremtett Barcelonában. Ez több mint 3 millió munkahelyet jelent egész Spanyolországban a turizmus miatt.

És akkor jöjjenek a migrációval kapcsolatos számok:

2000-ben a migráns hátterű a lakosság kevesebb mint 2%-át tette ki a város lakosságának; öt évvel később ez az arány már 15% volt (266 000). 2018-ban ez már hivatalosan 18%, bár Lola López, a város integrációs és bevándorlási biztosa szerint a valós szám megközelíti a 30%-ot. Ami valljuk be, durva.

A “Turisták haza” egyébként azért is nevetséges szlogen, mert a turisták – bármennyire is furcsa –, éppen ezt csinálják: hazamennek egy idő után, ellentétben az illegális bevándorlókkal.

Gusztustalan problémára gusztustalan megoldás: Gender órákon kell résztvenniük a spanyol diákoknak, akik AI pornót generáltak osztálytársaikról

Pofánverte a szélsőbalos humoristát a hazafias hardcore zenekar énekese

(Pesti Srácok nyomán Szent Korona Rádió)