Szivárványos bankkártyát adott ki a Sberbank, az orosz parlament felszólította őket a visszahívásra

Visszahívatja az orosz parlament a Sberbank gyermekeknek kiállított bankkártyáját, amin egy szivárványos unikornis rajz szerepel. Sokan gondolhatnák, hogy már mindenben a gonoszt keressük, de sajnos látva az LMBTQP-lobbi térnyerését, minden lehetséges módon és helyzetben meg kell akadályoznunk, hogy bármilyen hatást gyakoroljanak az életünkre és a gyermekeink fejlődésére. Hiába, a szándék nem biztos, hogy a deviancia reklámozása volt, a hatás már sajnos elvitathatatlan.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Orosz parlamenti képviselők felszólították a Sberbankot, hogy azonnal hívja vissza a gyerekek számára kiadott bankkártyáját, mert azon egy szivárványszínű unikornis látható – írjaa The Moscow Times.

Az orosz parlament családért, nőkért és gyermekekért felelős bizottsága egyenesen a bank igazgatójának, Herman Hrefnek címzett levelet, melyben arról számolnak be, hogy számos szülő fordult hozzájuk felháborodva a kártyán látható LMBTQP mozgalmi szimbólum miatt.

„Arra kérjük Önt, tisztelt Herman Oszkarovics, hogy vegye figyelembe a szülők és bizottságunk képviselőinek véleményét az orosz jogszabályok megsértésének megakadályozásával kapcsolatosan, és állítsa le a szivárványos egyszarvúval – az LMBTQ mozgalom jelképével – ellátott, gyermekeknek szánt SberCard kibocsátását”

– idézte a bizottság levelét az állami hírügynökség.

A Sberbank Oroszország legnagyobb bankja, melynek elnöke a Putyint támogató Anton Sziluanov. A bank 6-13 év közötti gyermekek számára is bocsát ki betéti kártyát, ami már önmagában káros tevékenység, de ha a szivárványos dizájnt is figyelembe vesszük az már több a soknál.

Oroszországban tavaly „szélsőséges szervezetnek” nyilvánította a legfelsőbb bíróság az „LMBTQ-mozgalmat”, már büntetik például a szivárványzászló megjelenítését, akár ékszereken is. Nem olyan régen egy K-pop együttes videóklipjét cenzúrázták szivárvány szerepeltetése miatt, júniusban pedig a Duolingónak kellett törölnie az LMBTQp tartalmait a nyelvtanuló applikációjából, nagyon helyesen.

Szlovéniában indoktrinálhatja az LMBTQP-lobbi az iskolásokat

Jön az LMBTQP diktatúrája a lengyel közoktatásban

(Humen online nyomán Szent Korona Rádió)