Börtön helyett kötelet! Több pedofilt is elítéltek nevetséges ítéletekkel

Senkiben nem bízhat már az ember? Pedofil háziorvost és egy nevelt lányát erőszakolót ítélt el a bíróság. Az egyiket nevetségesen kevés időre. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A valós jóvátétel és büntetés beteljesülésében ismételten csak az elítéltek segíthetnek, hiszen köztudomású, hogy nem szeretik a pedofilokat. Ha megtudják, hogy milyen csekély büntetéseket osztott ki a bíróság, akkor reméljük még intenzívebben kezelik majd az aberráltakat.

Pedofil háziorvos

Az ügyészség még 2022 októberében emelt vádat a 78 éves háziorvos ellen, akinek az adathordozóin összesen 32 darab, gyerekekről készült pornóképet találtak.

A képek egy részét a háziorvos készítette, a többit az internetről töltötte le.

Az pedofil háziorvost gyermekpornográfiával vádolta meg az ügyészség, amiért a bíróság első fokon 2 év börtönbüntetésre ítélte, aminek a végrehajtását 4 évre felfüggesztette.

Az ügyészség súlyosbítás miatt fellebbezett az ítélet ellen, amit a másodfokon, a Nógrád Vármegyei Főügyészség is fenntartott. A Balassagyarmati Törvényszék másodfokon súlyosította a büntetést, és 2 év börtönbüntetésre ítélte a pedofil orvost – írja az Ügyészség.hu.

Nevelt gyermekét erőszakolta

A súlyosan traumatizált gyermek már az elején szólt a környezetében lévő felnőtteknek, hogy mit művel vele az aberrált férfi, de nem hittek neki.

Szexuális erőszak bűntette miatt jogerősen 13 év fegyházbüntetésre ítélte a másodfokon eljáró Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki több mint két éven át, hatéves korától molesztálta nevelt lányát – közölte a Győri Fellebbviteli Főügyészség kedden az MTI-vel.

Hétfői döntésével a Győri Ítélőtábla – egyetértve az ügyészi indítvánnyal – három évvel súlyosította az első fokon eljáró Győri Törvényszék határozatát. A férfit a bíróság kizárta a feltételes szabadságra bocsátás lehetőségéből.

Az ítélet szerint a férfi és felesége mosonmagyaróvári lakásukban közösen nevelték a nő 2013 augusztusában született lányát és 2019 májusában született közös lányukat. A vádlott 2019 elejétől 2021 februárjáig rendszeresen szexuális cselekményt végzett nevelt lányával.

A kislány a környezetében lévő felnőtteknek már 2019-ben elmondta, hogy mit csinál vele nevelőapja, de nem hittek neki. Később a vádlott egyik távoli rokona tett bejelentést a rendőrségen. A gyermeket többszörösen traumatizálta a nevelőapa viselkedése – írta a közleményben a főügyészség.

Szégyen! Már nem nyomoznak a pedofil pedagógiai asszisztens ellen

(Népszava és Origo nyomán Szent Korona Rádió)