Feljelentette Mérő Vera Orbán Viktort!

Nagyon megbántotta Orbán Viktor Pride előtti kijelentéseivel az LMBTQP lobbistákat. A vadfeminista, férfigyűlölő Mérő Vera, kommunista ivadék fel is jelentette a miniszterelnököt. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Feljelentést tett Mérő Vera Orbán Viktor miniszterelnök ellen az Alaptörvényben rögzített emberi méltóság megsértése miatt – derül ki abból a beadványból, amelyet jogvédő aktivista osztott meg Facebook-oldalán.

Egészen pontosan azt a mondatot tartotta sérelmesnek, amit a miniszterelnök múlt pénteken mondott a Kossuth Rádiónak adott interjújában. Ekkor a kormányfő úgy fogalmazott: Lassan már a széket is vagy a fotelt, amin ülök, azt is el lehet venni férjül vagy feleségül, tehát köszönjük szépen, azt nem tudom, hogy az állatok mikor kerülnek sorra.

Mérő Vera szerint Orbán Viktor szavai alkalmasak arrra, hogy a szexuális kisebbséghez tartozó emberek Alaptörvényben rögzített jogainak megsértésével súlyos hátrányt idézzen elő. Feljelentőként kérte, hogy vizsgálják meg, milyen bűncselekményeket valósíthatott meg kijelentésével, külön kiemelve a közösség elleni uszítás bűncselekményét.

HVIM: Állami iskolában egy Pride-szervező, LMBTQP-lobbista!

(Népszava nyomán Szent Korona Rádió)