A lobbi működik: egyre jobban elfogadják a devianciát a fiatalok

Néhány langyos lépéssel, melyeket jól ismerünk, az Orbán-kormány gátat kíván szabni a globális ideológiáknak. Ugyanakkor mivel a csapon is a devianciák felé való érzékenyítés az életük minden szférájából ömlik a fiatalokra, azok egyre elfogadóbbak az LMBTQP-vel szemben. 

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A gyermekvédelmi törvény értelmében tilos a 18 éven aluliak számára népszerűsíteni és megjeleníten homoszexualitást vagy a nemváltást, a jogszabály szerint a fiatalkorúak gyakorlatilag nem szabadna, hogy találkozzanak az LMBTQP indoktrinációjával. A törvénycsomag kizárta a szexuális felvilágosításból a külföldről finanszrozott, nemzetbiztonsági kockázatot jelentő ügynökszervezeteket (Háttér, Labrisz) , így a deviánsok elméleti szinten szervezetek nem juthatnak a gyermekek közelébe.

Rédai Dorottya (Labrisz) szerint az arcba toló kormányzati kommunikáció, a törvények, és a homoszexualitás és pedofília kapcsolatára való rávilágítás határozott választ váltott ki azokból, akik nem értenek egyet a Fidesz politikájával. A deviáns lobbi támadásainak pedig legfőképpen a fiatal generáció nem tud ellenállni. Utálják a Fideszt, ezért a még nagyobb rossz  felé fordulnak.

“A fiatalabb generáció már egészen másképp gondolkodik erről a kérdésről, mint amit a kormányzati szándék erőltet. Ők nem is értik, mi a probléma azzal, hogy valaki meleg”

– mondja Rédai Dorottya, hozzátéve, a tizenévesek elsődleges információforrása az internet, ahol bármit megtalálnak, ami érdekli őket, ahonnan korlátozás nélkül ömlik rájuk a propaganda. Nem a kormányközeli médiából tájékozódnak, és nem is elsősorban a tanáraiktól.

Ez jól mutatja, hogy a Fidesz által hozott törvények csupán arra jók, hogy az idősebb generációk megnyugodjanak, hogy folyik a generelmélet elleni harc Magyarországon, ugyanakkor a nem hagyományos médiából, hanem Netflixen és egyéb létrontó csatornákon, valamint egyéb forrásokon lógó fiatalok számára szinte hatástalan, akár kontraproduktív is lehet a nyílt propaganda megjelenése miatt.

Jön az LMBTQP diktatúrája a lengyel közoktatásban

(Népszava nyomán Szent Korona Rádió)