Magyar Péter, mint egy igazi belpesti hülye: Diszkóból kellett kivezetni a “Messiást” (+saját videó)

Természetesen nem baj,ha egy politikus “emberszabású”. Azonban ez a diszkós belpesti stílus elég visszataszító. Táncikál, nevetgél, aztán dulakodást provokál, majd úgy kell őt kidobni. Infantilis köcsög, akire az országot bíznák egyesek…. Magyar Péter reagálása inkább hasonlít egy picsogásra, mint valódi bocsánatkérésre. Igazi hülyének kell lenni ahhoz, hogy nem gondolt bele, hogyha ő lemegy egy nyilvános szórakozóhelyre berúgni, akkor annak sehogy sem lesz jó vége. Egyértelmű, hogy valaki be fog neki szólni.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Frissítés:

Eddig csak összevágott felvételek jelentek meg, de annyira sok volt a “provokátor”, hogy még nekünk is küldött az egyik olvasónk egy ilyen felvételt, ami még máshol nem jelent meg….

Előzmények 

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és de facto vezetője péntek hajnalban dulakodásba keveredett egy szórakozóhelyen. A rendőrség eljárást indított, és az Indexnek két szemtanú is elmondta, hogy mi történt. Kerestük a rendőrséget és a Tisza Pártot is, amint válaszolnak, frissítjük cikkünket. Magyar Péter a Facebookon reagált a történtekre, a BRFK sajtóosztálya pedig azt írta, garázdaság gyanúja miatt nyomoznak.

Magyar Péter – aki egyébként korábban maga is beszélt arról, hogy szívesen jár szórakozóhelyekre bulizni – péntek hajnalban egy népszerű belvárosi szórakozóhelyen mulatott. Ez a buli azonban nem ért jó véget, szemtanúk szerint ugyanis a Tisza Párt alelnöke egy elég komoly balhéba keveredett.

Az Indexnek az egyik szemtanú elmondta, hogy a közelben volt akkor is, amikor a dulakodás elkezdődött. Elmondása szerint a dolog azzal kezdődött, hogy Magyar Péter a tánctér szélén összeszólalkozott egy másik férfival.

AZ NEM HALLOTTA, HOGY MIKET MONDTAK EGYMÁSNAK, DE A MÁSIK FÉRFI RÁFOGOTT MAGYAR PÉTER NYAKÁRA, MAJD DULAKODNI KEZDTEK. UTÁNA JÖTTEK A BIZTONSÁGIAK, ÉS SZÉTVÁLASZTOTTÁK ŐKET.

Elmondása szerint Magyar Péter indulatosan beszélt, káromkodott velük, „legalábbis ezt olvastam le a szájáról”. Ezután a biztonsági őrök arra a konklúzióra jutottak, hogy Magyar Péter kezdte a veszekedést a másik férfi inzultálásával, és felszólították, hogy távozzon. Ő viszont nem akart menni, így végül a nyakánál fogva vezették ki a szórakozóhelyről. (Az esetről beszámoló Ripost azt írta, hogy Magyar Péter megjegyzést tett az egyik táncoló hölgyre, és annak barátjával keveredett összetűzésbe.)

Az esetről több videó is készült, ezekből szemezgettünk:

A lapunknak nyilatkozó másik szemtanú is hasonló módon, bár kicsit más szemszögből számolt be a történtekről. Ő azt mondta, hogy társaságával hajnali 2 óra körül értek a szórakozóhelyre, akkor Magyar Péter már ott volt.

Azt nem látta, hogy a dulakodás miként kezdődött, csak akkor figyelt fel a történtekre, amikor két biztonsági őr kikísérte Magyar Pétert a szórakozóhelyről hajnali négy körül. Ezzel viszont – elmondása szerint – a történet nem ért véget, ugyanis Magyar Péter a szórakozóhely előtt is balhézott.

AZT KIABÁLTA, HOGY „EZ FENN LESZ A NETEN”, MAJD A BIZTONSÁGIAKKAL IS DULAKODÁSBA KEVEREDETT.

A Tisza Párt alelnöke a viselkedése alapján erősen ittas lehetett – tette hozzá. Információink szerint a dulakodás oka az volt, hogy Magyar Péter elvette és eldobta az egyik őt videózó vendég telefonját. Emiatt a férfi feljelentést tett.

Media1 azt írja, Magyar Péter is posztolt a Facebookon incidensről, de a bejegyzése hamar elérhetetlenné vált. A lap egyik olvasója azonban még annak eltávolítása előtt megörökítette annak tartalmát, amely így szólt: „Jót buliztunk volna, de Tóniék nem szerették volna hagyni, hogy a fiatalok jól érezzék magukat. Hajrá Steve Klorrár, hajrá Megafon…”

Magyar Péter szerint csapdába csalták

A Tisza Párt alelnöke fél kettő körül egy hosszú posztot tett közzé a történtekkel kapcsolatban, amelyben azt írja, hogy csütörtök este „több tucat fiatal társaságában jó hangulatú buliban táncoltunk a belvárosban, amíg egy fideszes, fizetett provokátor tönkre nem tette az esténket”.

Ez a férfi már a korábbi estéken is követett minket. Egy célja volt, hogy csapdába csaljon. Külön hangsúlyozta, hogy ő lesz az, aki engem tönkre fog tenni. Nem tudom, mi az oka annak, hogy Magyarországon irritál valakiket, hogy több tucat fiatallal együtt táncolunk és szelfizünk. A fiatalok a pultnál sorban rendelték az italokat, engem is meghívtak néhányra. Aztán váratlan dolog történt

– írta bejegyzésében.

Magyar Péter úgy folytatta, hogy a provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. „Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt” – tette hozzá.

„Hiába kértük, hogy hagyja abba, és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat” – fogalmazott.

Magyar Péter azt írta, ezután a férfi több mint 30 percig követte őt az utcán, és elmondása szerint „fiatal egyetemisták segítettek megakadályozni, hogy nagyobb baj történjen”.

Amit a kormánypropaganda állít az esetről, abból egy szó sem igaz, sem zaklatás, sem hasonlók nem történtek. Az egész esetről rendelkezésünkre állnak a videófelvételek. Minden olyan sajtóorgánummal szemben eljárást indítunk, amelyek a tényeket szándékosan elferdítik

– magyarázta.

Hozzátette, hogy az elmúlt hónapokban „nem csak a barátaimmal, a szeretteimmel, a volt feleségemmel, de a gyerekeimmel való kapcsolatomat is igyekezett tönkretenni a propaganda és a provokátorok hada”.

„Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam” – zárta picsogását Magyar Péter.