Bajonettel szurkálódó cigányt keres a rendőrség

Elfogatóparancsot adott ki BRFK Rostás Márk József ellen a pesterzsébeti McDonald’snál történt brutális balhé ügyében. A 19 éves budapesti születésű férfi súlyos testi sértés miatt keresik.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Ahogy arról korábban beszámoltunk két társaság esett egymásnak egyik pesterzsébeti gyorsétterem parkolójában. Két embert megvertek, egy 35 éves férfit úgy megszúrtak bajonettel, hogy életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya életveszélyt okozó testi sértés és csoportosan, felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt indított nyomozást az ügyben.

A nyomozás eddigi adatai szerint az egyik későbbi áldozat kezdeményezte a 27 éves haragosával lévő találkozót a Széchenyi utcában lévő Meki parkolójában. Egy nő miatt volt konfliktus köztük, és ezt akarták tettleg lerendezni. A 36 éves férfi egy barátját hozta magával (őt szúrták meg később), míg ellenlábasa többedmagával érkezett. A helyszínre érkező két társaság azonnal egymásnak esett. A hat feltételezett elkövetőt őrizetbe vették. Rostás Márk József ellen elfogatóparancsot adtak ki a balhéval kapcsolatban. A rendőrség vizsgálja, kinek milyen szerepe volt az ügyben.

(24 nyomán Szent Korona Rádió)

Cigánybűnözés: Brutálisan megerőszakolta a 78 éves nőt, eltörte a medencéjét, 7 évvel megússza

Fidesz és a cigánybűnözés – nem hogy rend nem lett, a politikában is több a cigány