Nagyon helyes: Kirúgták a jogászokat, akik a pedofilt védték

Az American Airlines jogászai egy 9 éves kislányt hibáztattak azért, mert a perverz utaskísérő lefilmezte a repülő mosdójában. Felháborító, hogy egyáltalán van olyan jogász, aki képes egy pedofilt védeni egy ilyen esetben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A botrány tavaly robbant ki, miután kiderült, a légitársaság egyik utaskísérője, Estes Carter Thompson III több alkalommal is telefont rejtett a repülőgép mosdójába, hogy felvételeket készítsen a kiskorú utasokról. A férfi akkor bukott le, amikor 2023 szeptemberében egy kislány egy iPhone-t talált a mosdó wc-ülőkéjének fedeléhez ragasztva.

A hatóságok a nyomozás során kiderítették, hogy a 37 éves férfi legalább öt alkalommal filmezett le 7 és 14 év közötti gyerekeket mosdózás közben.

Az egyik gyerek szülei pert indítottak a légitársaság ellen. Az American Airlines által megbízott ügyvédi iroda azonban egészen bizarr védekezéssel állt elő: azt állították, hogy a 9 éves kislánynak tudnia kellett volna, hogy a repülőgép mellékhelyiségében észrevett telefon mi célt szolgál, és saját hibájából döntött úgy, hogy ennek ellenére használja a mosdót.

Miután az eleve botrányos ügyben nyilvánosságot kapott a nem kevésbé botrányos jogi érvelés, az American Airlines visszavonta az ügyvédi irodától a megbízást, és közleményben kértek bocsánatot, leszögezve, hogy nem hiszik, hogy a 9 éves kislány hibáztatható lenne bármiért, ami történt.

A légiutas-kísérő ellen gyermekek szexuális kizsákmányolásának kísérlete és a serdülőkor előtti kiskorút ábrázoló gyermekpornográfia birtoklása miatt emeltek vádat, a május 22-i bírósági tárgyaláson a férfi ártatlannak vallotta magát.

Ünnepelnek a pedofilok: Dekriminalizálta Németország a gyermekpornó birtoklását

Pornótörvény kapcsán tör előre a pedofil lobbi

(RTL nyomán Szent Korona Rádió)