Rosszul lett kislányt raboltak ki Borsodban

Az elkövető nyilván nem egy szorgos borsodi gazda volt… Egy tizenkét éves lány rosszul lett egy borsodi faluban, a buszmegállóban, és egy ott várakozó férfitól kért segítséget. A férfi, miután nem tudta használni a gyermek telefonját, hirtelen ellopta azt, majd sérülten adta vissza a lánynak. Az eset nagy felháborodást keltett a helyiek körében, és az ügyészség felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott a büntetett előéletű vádlottal szemben.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Rosszul lett a buszmegállóban egy borsodi faluban egy tizenkét éves lány, aki egy éppen ott várakozó férfitól kért segítséget, hogy hívjon mentőt, vagy értesítse az édesanyját.

A férfi azonban azt mondta, hogy nincs mobiltelefonja, ezért a gyermektől kérte el a telefonját, de a lezárt képernyőt nem tudta feloldani, így visszaadta. Időközben viszont a vádlott meggondolta magát, odalépett a sértetthez, majd egy hirtelen mozdulattal a kabátja zsebéből kivette a telefonját és azzal elszaladt.

Rövid időn belül visszajött, átadta a telefont a gyermeknek, a készülék ekkor azonban már sérült volt, hátlapján és kijelzőjén repedésekkel. Az ügyészség a büntetett előéletű vádlottal szemben tárgyalás mellőzésével büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.

Ez nem a GTA: Gázolással végződött a pécsi cigánybalhé

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)