Gerilla: Afrikában nincs szerencséje a Nyugatnak a puccsokkal mostanában

Kongóban újabb puccsot próbáltak meg végrehajtani az atlantisták, azonban súlyos kudarcba fulladt. Alább a Gerilla Telegram csatornáján megjelent gondolatok olvashatók az esettel kapcsolatban.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Most az egyik kedvencük, Christian Malanga (1-2. kép) akarta fegyverrel átvenni a hatalmat a Kongói Demokratikus Köztársaságban. Ő egy igazi européer figura, aki az USA-ban nevelkedett, (az akkor még nyugatbarát) Grúziában képeztek ki, és Brüsszelben vezetett egy emigráns kormányt. Egészen tegnapig, amikor a hozzá hű fegyveresekkel (köztük két amerikaival, 3-4. kép) támadásba lendült a főváros, Kinshasa ellen. Az Elnöki Palotába sikerült is betörniük, de a többi célpontjuknál visszaverték a puccsistákat, majd az ellentámadó Hadsereg lefegyverezte az egész csipet-csapatot. Mondjuk a kormányerők sem voltak a helyzet magaslatán, a tüzérségnek még a szomszédos ország fővárosába is sikerült véletlenül átlőnie, de nem is Afrika lenne…

Malanga az elfogása pillanatában még élt és sértetlen volt, de fél órával később már egyiket sem mondhatta el magáról. A hadifogságot nem tudta elviselni a szervezete. Valószínűleg Brüsszelben nem magyarázták el neki, hogy arrafelé a puccskísérletek a vesztes fél halálával szoktak végződni.

Christian Malanga
Christian Malanga a sikertelen puccs után
jenkik a puccsisták oldalán
Az egyik amerikai útlevele

Bezzegafrika: Ghána bekeményít LMBTQP témában

Toroczkai László szerint Afrika fontos szerepet játszhat az új világrend megszületésében (Videó)

(Gerilla nyomán Szent Korona Rádió)