Lovakat erőszakolt a kurd kommunista Svédországban

A svéd média megdöbbentő eseményről számolt be: A 72 éves PKK kurd bevándorlót, Öner Senanik nevű, terrorizmussal vádolt Törökországban keresett bevándorlót egy svédországi istállóban fogták el a rendőrök, ahová besurrant lovat erőszakolni. Legalább nem szent könyvek felgyújtásával volt elfoglalva…

Kövesd Telegram csatornánkat
Exkluzív anyagok, mémek, rövid hírek, amiket nem feltétlenül rakunk ki a weboldalunkra…

A 72 éves perverz kommunista Helsingborgban élt és a szomszédja lovát kívánta meg, többször is átjárt, ám tetten érték, sőt, biztonsági kamera is rögzítette a morbid cselekedetét.

A svéd sajtó azt is megírta, hogy vallomásában elismerte, hogy megpróbálta leszúrni az őt elfogó rendőrt, és terrorizmus miatt keresik az országában.

Az elkövetés eszközei

Svédországban most több vád is lesz ellene: az első egy ló szexuális zaklatása miatt (a biztonsági kamerák rögzítették a nemi erőszakot), a második pedig egy istállóba való betörés és a hatóságokkal való szembefordulás, valamint a késsel való megfenyegetése.

A PKK – amelyet Törökország, az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és az EU, köztük Svédország terrorszervezetnek minősített – az 1980-as évek óta folytat véres terrorista kampányt a török állam ellen, és több mint 40 000 ember haláláért felelős.

A PKK terrorcsoport és szíriai szárnya, az YPG támogatói rendőri felügyelet mellett gyűlöletkeltő és törökellenes jelszavakat skandálnak a tüntetéseiken.

Susanna Trehorning, a Svéd Biztonsági Szolgálat (SAPO) terrorelhárítási osztályának helyettes vezetője az SVT állami televíziónak adott interjújában elmondta, hogy az YPG/PKK jelentős anyagi támogatásban részesül országában, de nem részletezte az összeget.

Trehorning azt is megemlítette, hogy folyamatosan dolgoznak a bűncselekményeket elkövető személyek azonosításán, és a közelmúltban letartóztattak egy személyt, aki a YPG/PKK terrorszervezet aktív tagja volt.

(leifcare.de, Haber7 – Szent Korona Rádió)

Antifa összkép: a kurd terroristák által kiképzett nemzetközi antifa felforgató terrortevékenységéről

Buzit nevelő antifa mutogatott Erdogannak… Leteperték – BRFK szerint nem történt közvádas bűncselekmény

Pedofilok után a zoofilok is csatlakoznának az LMBTQPXYZ közösséghez