Halálos lövöldözés történt Franciaország leginkább migránsokkal telített környékén

A kép illusztráció.

Halálos kimenetelű lőfegyveres incidens történt péntek éjszaka a Párizshoz közeli Seine-Saint-Denis megyében, ami hírhedten rossz közbiztonságú környéknek számít a nagy arányú migránslétszámnak köszönhetően. Egy ember meghalt, hárman súlyosan megsebesültek.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Az eset Sevran településen, egy parkolóban történt, a fegyveres elmenekült. A sebesülteket kórházba szállították a mentők, de nem a legközelebbibe, mert oda nem sokkal korábban már beszállítottak három másik embert lőtt sebbel – tette hozzá egy rendőrségi forrás. Ezekkel az incidensekkel kapcsolatban szombat délelőttig nem történt őrizetbe vétel.

A sevrani bűnügyben szervezetten elkövetett szándékos emberölés és emberölési kísérlet, valamint bűnszövetkezethez tartozás vádjával vizsgálat indult – közölte az illetékes ügyészség.

Stéphane Blanchet, Sevran polgármestere az AFP hírügynökségnek nyilatkozva elmondta, hogy információi szerint drogkereskedelemmel kapcsolatos leszámolás történt.

A Franciaország legszegényebb megyéjének számító Seine-Saint-Denis – ahol lakosságarányosan a legtöbb bevándorló él az országban – régóta hírhedt rossz közbiztonságáról.

Csak, mint a szüleik: egyre erőszakosabbak a fiatalkorú migránsok

Már sehol sem kikerülhető az LMBTQP – Egy drag queen fogja Párizs utcáin végig vinni az olimpiai Lángot

Egy francia-svájci írót 40 nap börtönre ítéltek, mert a ”dagadt leszbikusnak” nevezett egy dagadt leszbikust

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)