Csicskáztatták, majd megölték a nőt a bidámbidámok

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, fogvatartóit elfogták, közölte a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A 24.hu korábban arról írt, hogy a 34 éves nő holttestét két kisgyerek találta meg egy lakótelep melletti bokros területen. A nyomozók azonosították az elhunytat, és megállapították, hogy a piliscsévi nő nem a helyszínen hunyt el, hanem autóval odavitték. A boncolás során az is kiderül, hogy a nőt súlyosan bántalmazták, a veséjén és a koponyáján sérüléseket találtak. A nyomok a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Pátrohára vezettek, ahol május 1-jén négy embert állítottak elő.

A rendőrök szerint 2023 nyarán vitték el Pátrohára a nőt, ahol egy férfi és a családja rabszolgaként dolgoztatta, közben rendszeresen verte. Április 28-án a bántalmazások miatt annyira rosszul lett, hogy fogvatartói elhatározták, visszaviszik Piliscsévre, ám útközben meghalt. Ezért Aszódon egyszerűen kitették a kocsiból a holttestet. A rabszolgatartó házaspár, egy 57 éves férfi és 54 éves felesége nem tett vallomást, őket kényszermunkával megvalósított emberkereskedelemmel és halált okozó testi sértéssel gyanúsítják. Fiuk és annak párja ellen halált okozó segítségnyújtás elmulasztása miatt indult eljárás. Ők beismerő vallomást tettek, szabadlábon maradhattak.

(444 nyomán Szent Korona Rádió)

Nincs cigánybűnözés? “Lájvozás” közben hergelte a rendőröket, elfogták…

Rablásra bíztatott egy gyereket a cigánybűnöző, hogy a szajré ellenére kibújjon a felelősség alól

Csoportosan, szervezetten tolvajkodtak a cigányok Nyíregyházán