Amerikanizálódás: sztárolják a magyar modernista diákot, aki kijutott a Harvardra

Kiképzik a szabadkőművesek a világ- és létrontásra a “politológia” szakon. Megtanulja, hogyan kell amerikanizálni a világot, és persze, hogy ő a sztár, ezzel példát állítva a magyar ifjúság elé. Aki pedig nem a Harvardon tanul (vagy egyéb felhájpolt helyen), az valami mucsai, maradi kisember, aki örüljön neki, ha egyáltalában bárhol alkalmazzák. Így születnek világunkban az áltekintélyek – így summázhatjuk a jelenségről alkotott véleményünket: egy magyar modernista kijutott a Harvardra, amit szenzációként tálalnak.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A Milestone Intézet pénteken a Facebookon számolt be arról, hogy egyik diákjuk szeptembertől ösztöndíjasként az amerikai Harvard Egyetemen tanulhat – szúrta ki az Eduline.

Lehoczky Tamarának nagyon régi álma vált valóra azzal, hogy bejutott a neves egyetem politológia szakára. Mint mondja, azért választotta ezt a szakot, mert tizenhárom éves kora óta az a célja, hogy egy nap diplomáciai munkát végezzen az ENSZ-ben.

Úgy gondolom, hogy a Harvard a legjobb hely céljaim és ambícióim megvalósítására, mivel a választott szakom évről évre az első helyen áll a világranglistán. Különösen érdekelnek az összehasonlító politika és a nemzetközi kapcsolatok, valamint a nemzetközi biztonság és védelem alterületei, és látva a Harvard kurzuskatalógusát, nagyon izgatottan várom, hogy elkezdődjön az év

– meséli Lehoczky Tamara, aki nemrég el is látogatott a Harvardra.

Elmondta, hogy azonnal érezte a kötődést az egyetemhez.

„Emlékszem, hogy egy darabig álltam a John Harvard szobra előtt, és nehezen tudtam elhinni, hogy tényleg idáig jutottam, de amikor a kezdeti sokk elszállt, soha életemben nem éreztem magam boldogabbnak”

– emlékszik vissza a lány.

Tamarára bizonyára nagyon büszkék lesznek az USA-ban, hiszen maga is igen büszke beteg nézeteire:

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

Médiavadász: miért dőlnek be az emberek a modernista hazugságoknak?

Idióta celeb tyúk: Schumacher Vanda új chipet ültetett a kezébe