A kínai rendőrök segítségével épül egy megfigyelő rendszer Magyarországon?

Hadházy Ákos belenézhetett a magyar Belügyminisztérium és Kína által kötött szerződésbe, aminek ártalmatlan pontjain túl, vannak meredek részletei is. Például segíthetnek a kínaiak nekünk mindenféle jól működő “gyakorlatot” itthon bevezetni, mi meg segíthetjük a tengerentúlon (!) védeni a kínai érdekeket.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel
és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Hadházy Ákos bejegyzése:

Nagy nehezen betekinthettem a Kínai Népköztársasággal kötött KÉT belügyi együttműködési szerződésbe, és csak annyit mondhatok: DURVA. A Belügyminisztériumban döbbenetemre először nem akarták engedni, hogy jegyzeteljek, de miután ezt – sajnos káromkodva – kikértem magamnak, végül valamilyen „fenti” engedéllyel mégis megtehettem.
Összefoglalva: a kínai belügyi együttműködés hallatán mindenkiben felmerülhetett a félelem, hogy ez a kínai kommunista állampárt TOTÁLIS MEGFIGYELÉSRE ALKALMAS ARCFELISMERŐ KAMERARENDSZERÉNEK átvételét jelentheti (annál is inkább, mert Szerbiában valami hasonló történt). A kormány ugyan arról hadovál, hogy csak a turistás helyeken fog néhány kínai rendőr a magyaroknak tolmácsolni, de EZ EGYSZERŰEN HAZUGSÁG. KÉT MEGÁLLAPODÁS VAN ugyanis, ezekről – a jegyzeteim alapján – az alábbiak mondhatók el.

  1. Az EGYIK egyezmény valóban csak a turisztikai helyszíneken történő kínai rendőri jelenlétről szól. Ez az egyezmény korrektnek és ártalmatlannak tűnik, a kínai rendőrök csak fegyvertelenül, a magyar parancsnokság alatt és a magyarokkal járőrözve, elsősorban tolmácsként járőrözhetnek. A rendőrök kosztot, kvártélyt tőlünk kapnak, de a biztosításukat, egészségügyi ellátásukat ők fizetik. Ha valaki rendetlenül viselkedik, hazaküldhetjük. VISZONT:
  2. A második egyezmény címe a „Rendészeti Biztonsági Megállapodás”, melynek első pontja szerint „felek törekednek az eddigi rendészeti együttműködés folytatására, MEGERŐSÍTÉSÉRE ÉS FEJLESZTÉSÉRE”, többek között „a KÖZREND ÉS KÖZBIZTONSÁG, a szakképzés, terrorizmus és kábítószer-kereskedelem elleni küzdelem, közlekedésbiztonság(?) és MÁS területeken”.
  3. A felek együttműködnek a „LEGJOBB GYAKORLATOK CSERÉJÉBEN” (tehát átvehetjük a totális diktatúra alapját adó arcfelismerő kamerarendszerüket), a tapasztalatok megosztásában (tehát segíthetnek a beüzemelésben), közös projektekben és programokban, munkalátogatások, képzések, közös események , pl. konferenciák szervezésében, SZAKÉRTŐK ÉS VEZETŐ BEOSZTÁSÚ SZAKÉRTŐK CSERÉJÉBEN(!), valamint az együttműködés bármelyik fél által javasolt EGYÉB FORMÁI révén („összhangban persze a hazai jogszabályokkal” – amiket a Fidesz bármikor három nap alatt módosít, vagy egy nap alatt egy rendelettel felülírhat).
  4. A „felek megerősítik az együttműködést” az EGY ÖVEZET EGY ÚT építési övezetek (a kelebiai vasút) biztonsága védelmében, a TENGERENTÚLI ÉRDEKEK védelme érdekében és a magyar és kínai vállalatok, projektek és alkalmazottak biztonságának garantálása érdekében (hogy ez mit jelent, nem részletezik).
  5. A nyolcadik pont szerint az „egyezmény NEM MINŐSÜL NEMZETKÖZI SZERZŐDÉSNEK és ezért nem keletkeztet a nemzetközi jog alapján fennálló jogosultságokat és kötelezettségeket” (jogászok szerint ez a furcsa kitétel azért volt fontos, mert így NEM KELLETT a kormánynak a parlamenttel ratifikáltatnia, vagy rendeletben kihirdetnie, azaz NYILVÁNOSSÁGRA HOZNIA.

ÖSSZEFOGLALVA: Nesze neked szuverenitásvédelem! Fentiek alapján ez egy olyan egyezmény, ami alapján szó szerint MINDENT megtehet a kormány a kínaiakkal megegyezve. Érdemes akár hetente rákérdezni, hogy az egyezmény alapján történt-e további megegyezés.

Mi Magunk vlog: Már a rendőrhiányt is vendégmunkásokkal akarják megoldani?

Válaszcsapás: Kínából katonai felszerelést rendelni?

(Szent Korona Rádió)