Ha Magyar Péter téved, az emberi dolog….

Egyébként, ha más téved, akkor a “k.rva anyj.t”.  Egy omladozó épület kapcsán háborodott fel hogyan néz ki az ország. Kiderül: airsoft és paintball játékokról van szó.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Országjárása közben Komlón lőtt néhány fotót egy romos, elhagyatott területről Magyar Péter, majd megosztotta közösségi oldalán, mint a pusztuló vidék látleletét. Kommentben világosították fel, hogy a hely azért néz ki így, mert airsoft- és paintballmeccseket szoktak szervezni a területen, ezek a játékok pedig ilyen helyszíneket kívánnak a hitelesség eléréséhez.

Magyar Péter országjárása Komlóra érkezett a hétvégén és ki is pakolt a közösségi oldalára néhány képet egy elhagyatott, romos területről, amelyről azt írta, hogy „a komlói bányák környezete 2024-ben az Európai Unióban”. Ezzel világítana rá arra, hogy a kormány vidékfejlesztési programja mennyire nem működik.

Valahol, Európában. Az elfeledett Magyarország, a magára hagyott vidék

– írta a Tisza Párt alelnöke.

Igen ám, csakhogy felvilágosították egy kommentben – igazából többen is –, hogy ez a terület bizony azért néz ki így, mert airsoft- és paintballversenyeket szoktak szervezni itt, ezeknek a játékoknak pedig ez a látkép áll jól.

Ezt a területet annak jogos használója airsoft-/paintballjátékok szervezésére használja. Azért így néz ki, mert erre van szüksége! Ezzel termel a vállalkozása hasznot

– írta a kommentelő, aki azt is hozzátette, hogy illetékteleneknek elvileg tilos lenne a belépés.

A magyarjelen.hu megkereste a terület üzemeltetőjét, aki elmondta, hogy valóban erről van szó, és a „politikai részével a dolognak nem kívánnak foglalkozni”. Ettől függetlenül senki nem cáfolta, hogy a komlói bányák területén készültek volna a képek.

A legmegdöbbentőbb a balliberális média hozzáállása: szerintük tévedni emberi dolog.

“Magyar Péter benézte, tévedett egy nagyot –  Emberi dolog.” Írják.

Ez így van. Azonban azt szoktuk meg a közbeszédben, hogy aki téved politikusként, véleményvezérként, azt rögtön meg akarják lincselni.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)