Jó ez a Tesla – 40°C-ban ragadt egy kaliforniai nő az autójában, mert az épp frissített

Egyre többen jönnek rá, hogy nem normális, ha ennyire ki vagyunk szolgáltatva a technológiának. Nem ez az  első eset, amikor valaki életveszélybe került a Tesla-k miatt. Több baleset is előfordult már az önvezető autók miatt, de az is kiderült, hogy a Tesla alkalmazottak egymás között osztották meg az ügyfelek autóiba épített belső kamerák felvételeit. Egyébként minden Tesla-ba van beépítve manuális vészkilincs az ilyen esetekre, de ezt a legtöbb konzumidióta felhasználó nem tudja.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Egy kaliforniai TikTok-felhasználó, -vagy divatos nevén influenszer- nemrég történt kalandja a Tesla elektromos autójában jól érzékelteti a veszélyeket, és kétségtelenül alkalmat ad arra, hogy újra átgondoljuk a mesterséges intelligencia és a legújabb technológiai fejlesztések “előnyeit”.

A felhasználó elindított egy “frissítést” (mivel ezek az “autók” önmagukat frissítik!), miközben a járművében tartózkodott, a munkahelyi ebédszünetében.

A procedúra 40 percig tartott. Az első probléma: a frissítés alatt nem lehet használni az autót, még az ajtókat és az ablakokat sem lehet kinyitni. Második probléma: a kinti forró hőmérséklet miatt az autóban 103 Fahrenheit-fok (majdnem 40 °C) volt.

“Remélem, nem fogy el a levegő. Nem tudom kinyitni az ajtókat vagy az ablakokat, különben előfordulhat, hogy kárt tennék az autómban, szóval egyszerűen csak itt ragadtam, és sülök, mint egy ‘fránya’ csirke…”.

-hangzik el a felvételen.

A videót már több mint 20 milliószor nézték meg. Mindennek ellenére a TikToker hangsúlyozta, hogy nem hibáztatja a Teslát, az egy jó autó, csak nem szabad frissíteni, amíg benne ülsz. Úgy tűnik, hogy vannak, akik szívesen szenvednek és válnak rabszolgáivá a technológiának!

Az ominózus videó:

@brianna__janel Note to self don’t update your car when you’re in it. #teslatok #tesla ♬ original sound – brianna | 2025 BRIDE

Ledobta a bombát a Tesla volt alkalmazottja – Tényleg veszélyesek Musk önvezető autói?

Mégsem váltja ki teljesen az elektromos autózás a belső égésű motorokat? Nem töltenek a Teslák a sarkvidéki hidegben

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)