Egy újabb férfiellenes álkutatás szerint a “queer’ nőknek több az orgazmusuk mint a normálisoknak

Tovább folyik a hagyományos családmodell elleni propaganda. A Journal Social Psychological and Personality Science című folyóiratban megjelent “kutatás” azt vizsgálta, hogy hogyan befolyásolja a nők szexuális partnereinek neme az orgazmusra való törekvésüket. Ezzel az alattomos hazugsággal próbálnak még nagyobb éket verni a férfi és a nő közé, valamint népszerűsíteni a szodómiát.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

A kutatást két részre bontották: az egyik a leszbikus és heteroszexuális nők tapasztalatait vizsgálta, a másik pedig a férfiakkal vagy nőkkel partneri kapcsolatban élő biszexuális nőket hasonlította össze.

Az első tanulmányban 476 résztvevőt kérdeztek meg arról, hogy milyenre értékelik az orgazmusukat szex közben, és a heteroszexuális nők és a leszbikusok hasonlóan értékelték a csúcspontot. A leszbikusok azonban több klitorális stimulációról, magasabb orgazmuselvárásokról és nagyobb „orgazmushajszolásról” számoltak be, ami összességében több orgazmushoz vezetett.

A második vizsgálatban a biszexuális résztvevőknek ugyanazokat a kérdéseket tették fel egy férfival és egy nővel való hipotetikus helyzetről. A biszexuális nők partnereik neme ellenére ugyanúgy értékelték az orgazmus minőségét, de ha egy nővel voltak együtt, magasabb elvárásaik voltak a klitorális stimulációval és az orgazmussal kapcsolatban, mint ha egy férfival voltak együtt.

A kutatók megállapították, hogy a heteroszexuális közösülés hajlamos a televízió, a filmek és a pornográfia alapján kialakított „szexuális forgatókönyvbe” illeszkedni, ahol a férfi orgazmusa következetesen prioritást élvez.

Míg a nők közötti szexuális kapcsolatokban, mivel kevésbé valószínű, hogy penetráció, tehát behatolás is legyen, sokkal kevésbé követik ezt a forgatókönyvet.

Amit ebből a kutatásból le kell vonnunk, az az, hogy amikor a nők férfiakkal szexelnek, általában véve nem tapasztalnak elegendő klitorális stimulációt ahhoz, hogy egyenlő esélyt kapjanak az orgazmusra” – mondta Grace M. Wetzel, a tanulmány egyik kutatója.

Megdöbbentő kísérleti műtéteket végeznek a Frankenstein-laboratóriumnak csúfolt genderklinkán

Kötelező beépíteni a genderkérdést egy EU-s posztdoktori ösztöndíjába

(Humen Online nyomán Szent Korona Rádió)