A csomagküldésre is kiterjesztené a fóliázós törvényt a kormány

A homoszexualitást megjelenítő vagy népszerűsítő termékeket csak speciális tájékoztatással lehetne árulnia a csomagküldő kereskedőknek a jogszabálytervezet szerint.

Kövesd Telegram csatornánkat
Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is

Speciális tájékoztatást kell közzétennie a csomagküldő kereskedőknek az olyan, gyermekeknek szóló termékek kapcsán, amelyeknek “meghatározó eleme a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérésnek, a nem megváltoztatásának vagy a homoszexualitásnak a megjelenítése vagy népszerűsítése vagy a szexualitás közvetlen, naturális vagy öncélú ábrázolása” – ez áll az Igazságügyi Minisztérium szerdán közzétett jogszabálytervezetében, amely a gyermekvédelminek nevezett melegellenes törvény végrehajtási rendeletét egészíti ki.

Érzékeny tartalom!”

– a jogszabálytervezet szerint mostantól csak ezzel a tájékoztatással lesznek forgalmazhatóak az érintett termékek a csomagküldő kereskedelemben, a tájékoztatást pedig jól láthatóan fel kell tüntetni. A tervezet társadalmi egyeztetése április 4-ig tart, a véleményeket eddig a dátumig várja a minisztérium. A rendeletmódosítás indoklása az elektronikus kereskedelem folyamatos térhódítására hivatkozik a gyermekvédelmi szempontok mellett.

Megbukott a befóliázó gyermekvédelem

(HVG nyomán Szent Korona Rádió)