Három palesztin diákra lőttek rá az Egyesült Államokban

Október 7 óta az – amúgy is erősen filoszemita – nyugati média magasabb fokozatra kapcsolt, és olyan izraeli és cionista retorikát alkalmaz, amely kritikátlanul Izrael támogatására szólítja fel a lakosságot, míg a palesztinokat – a zsidó narratíva szerint – egyszerűen terroristáknak nevezi.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Ilyenkor elmaradnak az olyan közhelyek, hogy “nem lehet általánosítani”, vagy “csoportokat megbélyegezni”, hiszen most nem BLM-anarchisták gyújtogatnak és lázonganak a négerek nevében, és a megtámadott fél sem fehér, tehát nincs “jogalapja” toleranciáról prédikálni.

Az amerikai sajtó folyamatosan “zsidóellenes” hangulatról és “forrongó arabokról” ír, valahogy mégsem megtámadott zsidó közösségekről szólnak a hírek, hanem meggyilkolt, lelőtt palesztinokról. Legutóbb például egy zsidó főbérlő késelt halálra egy anyát és kisgyermekét, akik a Gázai-övezetből menekültek el évekkel ez előtt, mert nem szerettek volna zsidó rakétatámadások áldozatává válni.

Most pedig három palesztin egyetemistára lőttek rá Burlingtonban. A rendőrség szerint egyértelműen palesztin származásuk miatt kerültek célkeresztbe. Ketten közülük amerikai állampolgárok, egyikük pedig legálisan tartózkodik az országban. Mind 20 évesek. A rendőrségi jelentések szerint két meglőtt fiú állapota stabil, a harmadik azonban súlyos sérüléseket szenvedett.

“Azaz arab- és palesztinellenes hangulat, amit az elmúlt időszakban tapasztalunk, egyszerűen példátlan és teljesen megdöbbentő. Ahogyan az is, milyen gyakran fordul ez az ellenszenv nyílt erőszakká”

– nyilatkozta az Amerikai-Arab Rágalmazásellenes Bizottság ügyvezető igazgatója, Abed Ayoub.

Exportált háború

A Reuters cikkében azt állítja, október 7-e óta drasztikusan megnövekedtek az iszlámellenes támadások az Egyesült Államokban, a rendőrség számos gyűlöletbűncselekményt és lövöldözést regisztrált, ami egyértelműen arra enged következtetni, hogy az USA multikulturalizmusa olyan “tökéletesen működik”, hogy az arab migránsok jelentős része maximum névlegesen vált “amerikaivá” (bármit jelentsen is ez a tengeren túlon), és valójában valamennyien megőrizték identitásukat, ami békeidőben legtöbbször apróbb atrocitásokhoz vezethet, ám háborús időszakban szó szerint exportálódik a konfliktus is.

Szigorúan szabályozza a palesztinpárti tüntetéseket a londoni rendőrség

Ha 4000 palesztin gyermeket ölnénk meg, az se lenne elég! – üvöltözte magából kikelve Obama zsidó tisztviselője a hot dogosnak (VIDEÓ)

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)