Saját családjára is rátámadt a Deák téri gyilkosság gyanúsítottja

A Deák téri késelés ügyében másodrendű vádlottként szereplő J. Marcell a házi őrizetben sem tudta féken tartani a benne munkáló mérhetetlen agressziót. A 22 éves “fiatal” a saját családját sem kímélte, amikor néhány hónappal ezelőtt rájuk támadt. Ő volt az, aki a Deák téren földön fekvő áldozatot ötször fejbe is rúgta. 

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Ismeretes, három és fél évvel ezelőtt, az egész országot megrázó gyilkosságok után a férfit letartóztatták, ám néhány hónap börtönben eltöltött idő után, nyomkövetővel a lábán hazaengedték azzal a kikötéssel, hogy nem hagyhatja el a saját lakását. Tavaly márciusban az ügy első tárgyalására még szabadlábon érkezhetett, ám a héten már kéz- és lábbilincsben vezették elő a rácsok mögül a Fővárosi Törvényszék épületébe a büntetés-végrehajtás maszkos kommandósai. Azért rendelték el nemrég ismét a letartóztatását, mert brutálisan bántalmazta a családtagjait. A fejleményekkel kapcsolatban megkerestük a Fővárosi Főügyészséget, ahol megerősítették értesüléseinket.

A kérdezett ügyben a Fővárosi Főügyészség indítványa alapján a Fővárosi Törvényszék 2023. február 24-én rendelte el a vádlott letartóztatását a bűnügyi felügyelet szabályainak súlyos megsértése miatt. A férfi ellen újabb büntetőeljárások indultak, mivel a megalapozott gyanú szerint garázda jellegű verekedésbe keveredett, valamint egy hozzátartozóját bántalmazta súlyosan – tájékoztatott dr. Rab Ferenc Levente helyettes szóvivő.

Súlyos testi sértéssel és garázdasággal gyanúsították meg, amiért az apjának eltörte az orrát a lakásban, a lépcsőházban pedig az ikertestvérével, J. Dániellel verekedett, aki egyébként a gyilkossági ügy harmadrendű vádlottja is egyben.

Az erőszakos indulatossága sosem fog elmúlni! Ahogy a késelő Krisztián sem fog megváltozni a rácsok mögött. A börtönnek az a feladata, hogy megőrizze, a társadalomtól elszigetelje, de ne károsítsa őket, hogy a szabadulásuk után vissza tudjanak illeszkedni a társdalomba, de ez nem mindenkinek sikerül. Marcell nem élt a lehetőséggel, hogy otthon lehetett – fakadt ki a Blikknek Khéli Imre, az egyik áldozat édesapja.

“Mindjárt beugrok bokszolni!” – Bemutatták a Deák téri kettős gyilkosságról készült felvételeket

(Blikk nyomán Szent Korona Rádió)