A rendőrség leállította az LMBTQP-propaganda károsultjairól szóló film vetítését, miután azt deviánsok zavarták meg

Szerdán a hatóságok leállították egy dokumentumfilm vetítését az USA-ban, amelyben a főszereplő transzvesztita Chloe Cole arról beszélt, hogy megbánta nemváltó műtétét, miután aberrált aktivisták özönlöttek a helyszínre, és megzavarták az eseményt a Utahi Egyetemen.

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

A rendezvényt, amelyet a Utah-i Egyetem Fiatal Amerikaiak a Szabadságért csoportja rendezett, az egyetemi rendőrség leállította, miután közel 70 transznemű “jogvédő aktivista” hangos skandálással több mint 15 percre megzavarta a vetítést.

“Hé hé, hé, ho ho, a transzfóbiának mennie kell”

– skandálták az aktivisták, miközben elfoglalták a termet – derül ki a videóból.

Röviddel azután, hogy a deviánsok beözönlöttek a rendezvényre, az egyetemi rendőrség felszólította őket, hogy maradjanak csendben, vagy hagyják el a helyszínt. Ők ragaszkodtak a maradáshoz, és továbbra is zavart okoztak.

Lucy Atwood, a Utah YAF elnöke a New Guardnak elmondta:

“Megpróbáltam bevezetőt tartani a filmről azoknak, akik azért voltak ott, hogy megismerjék azokat a szörnyű élményeket, amiken Chloe és a dokumentumfilmben szereplő többi ember keresztülment, de minden alkalommal, amikor beszéltem, az emberek kiabáltak”.

Atwood elmondta, hogy a tagozata megpróbálta lejátszani a filmet feliratozva, de az egyetemi rendőrség úgy döntött, hogy leállítja a vetítést. Ahelyett, hogy távozásra kényszerítették volna a szélsőbaloldaliakat, a rendőrség mindenkit felszólított, hogy hagyja el a helyszínt.

A Daily Caller dokumentumfilmje, a Damaged: The Transing of America’s Kids című dokumentumfilm olyan transznemű emberek életét mutatja be, akik azt kívánják, bárcsak soha ne váltottak volna nemet, valamint azt is, hogy milyen káros hatással volt ez a mentális és fizikai egészségükre.

Gazdasági nyomás miatt engedett a lengyel LMBTQP mentes zóna

LMBTQP-jogokhoz kötik a szlovák gazdaság javulását

(The Post Millennial nyomán Szent Korona Rádió)