Az USA valójában csak kihasználja Izraelt! – Shahid Bolsen üzenete az izraelieknek (videó)

Shahid Bolsen egy születését tekintve amerikai, aki áttért az iszlámra és számos muszlim országban élt, például Gázában is. A mostani helyzettel kapcsolatban még inkább értelmet nyert az a meglátása, hogy az USA valójában csak kihasználja Izraelt ugyanúgy mint minden szövetségesét az évek alatt. Exkluzív, általunk feliratozott videó a cikk alján!

Kövesd Telegram csatornánkat

Kövesd Telegram csatornánkat. Folyamatosan frissítjük a közel-keleti háború híreivel és az orosz-ukrán konfliktus rövid híreivel is.

Szerintem az izraelieknek fel kell ismerniük – ha még nem tették volna meg –

hogy az Egyesült Államok nem a megmentőtök, hanem a legnagyobb ellenségetek.

-üzent az izraeli embereknek Bolsen.

Szerinte ugyanis a valóság pont ellenkező azzal a meglátással, hogy az Egyesült Államok alapvetően Izraelt szolgálj, és hogy Amerikát a cionisták irányítják, és az USA kormánya bármit megtenne, nem számít, mennyibe kerül, hogy megmentse és megvédje Izraelt.

Az izraeli állampolgárok azt akarják, hogy Izrael egy normális ország legyen, és azt várják el, hogy úgy viselkedjen, mint egy normális állam, és úgy vélik, hogy az életüknek és a gondjaiknak számítania kellene, mint egy valódi államban.

De az Egyesült Államok számára Izrael egy politikai eszköz, tehát az izraeli lakosság nem számít nekik”

-mutatott rá a helyzetre.

A Szent Korona Rádió youtube csatornáján megtekinthetnek egy feliratozott interjút Shahid Bolsennel amiben a fent tárgyalt témát fejti ki bővebben.

Az Egyesült Államok stratégiai vereséggel néz szembe a gázai geopolitikai háborúban

Hezbollah: Az USA is felelős az ártatlanok haláláért

(Szent Korona Rádió)